Skip to main content
  • 9.03.2010.

Sunce Beat – 13. do 15. kolovoza (Zadar)

Organizatori Southport Weekendera nedavno su nas pozitivno iznenadili svojom odlukom da naprave festival u Hrvatskoj.

Piše: 

To se i učinilo točnim jer uz već osmišljeno ime, krenula je i promocija za Sunce Beat festival u Petrčanima pored Zadra. Prema informacijama koje dobivamo Britanci su ludi za Zadrom i jadranskom obalom. Jeftine avionske linije, odlična ponuda hrane i pića, čisto more i super provod za malo novaca njima je učinilo i ove krizne recesijske dane vrlo zabavnima. Nasuprot je Ibiza – vrlo skupa u svim gore navedenim točkama, pa se posljednje vrijeme nameće Hrvatska koja obara s cijenama.

Prvi kontigent ulaznica za ovaj festival u Britaniji je već gotovo rasprodan. Očekuje se ukupno 2500 posjetitelja.

Na adresi www.SUNceBEAT.com moći ćete doznati pojedinosti, a mi sada već možemo nabrojati pozamašan i kvalitetan line-up koji je najavljen za ovu godinu: Dennis Ferrer, Theo Parrish, Ron Trent, Jazzanova, Ame, Kerri Chandler, Rub N Tug, Joey Negro, Jazzie B, Karizma, The Martinez Brothers, Eddy Meets Yannah, Phil Asher..

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.