Skip to main content
  • David Morales
  • 9.08.2010.

Svi u Auroru, stiže David Morales

Odavno nismo najavili partye u Aurori. Ovaj tjedan čekaju nas 3 strana gosta. 12. kolovoza legendarni David Morales dolazi još jednom odsvirati svoj višesatni set a kao warm-up za DJ pultom će se pojaviti Viktoria Metzker iz Mađarske. Dva dana poslije sve popularniji Gramophonedzie iz Srbije stat će pred publiku primoštenske ljepotice.

Piše: 

Naslovna foto

David Morales

Kad je prije deset godina DJ David Morales prvi put pohodio primoštensku Auroru znao je da će se vraćati natrag sve dok ga hrvatska publika s jednakim entuzijazmom bude iščekivala. Tradicionalno je srce kolovoza njegovo, tradicionalno zajedno slavimo njegove rođendane, a njegovi nastupi već su tradicionalno vrhunac ljeta.

Uz Tuborg Green Beat 12.08. ponovno se priprema velika rođendanska proslava, no ovog puta se radi o dvostrukom slavlju. Osim rođendana Morales obilježava i 10-tu obljetnicu svojih rođendanskih partyja u Aurori stoga uopće ne sumnjamo da će tim povodom počastiti najdražu mu publiku spektakularnim nastupom za pamćenje.

Moralesov nastup u Aurori dosad je uvijek bio središnji događaj ljeta, a za publiku u Aurori i najbitniji, jer se takva atmosfera ne ponavlja nigdje drugo. Zbog obostrane ljubavi možemo reći Morales više nije gost nego domaćin Aurore, jer njegovom zaslugom klub postane omiljena ljetna destinacija mladih željnih zabave i plesa iz cijele Europe, a on sam kaže kako mu je Hrvatska "broj 1" kad su u pitanju europski nastupi.

pvd desk
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.