Švicarski Night Talk uskoro s nama!

Četvrtak, 17 Ožujak 2016

Noćni razgovori su najbolji, sasvim drugačiji od dnevnih časkanja i površnosti danjeg svjetla. Obgrljen mekim zastorom mraka postaješ hrabriji i uštimaniji na niti sebe, odvažniji, otvoreniji i sjetniji.

 
Upravo zato novo uranjanje u beat u 14. po redu svezku deepholičarenja i ovisničkog uranjanja na dah duboko, dublje, najdublje, za nekoliko dana dovodimo švicarskog umjetnika koji u digitalnom operira pod aliasom Night Talk. Na sceni od 2013. kao duo koji čine Lukas Horst i Remo Studer, do sada si ih mogao uloviti na labelima kao što je Dynamic i njihov vlastiti AYM.

Ovi noćni razgovori u dualnom obliku ubrzo su uhvatili pažnju ušiju kao što su Solomun, Chus & Ceballos i Edu Imbernon. Solomun je već pri prvim demo komadima koji su mu poslani još u 2013. oduševljeno prihvatio estetiku novog dvojca i šest mjeseci kasnije na na prvoj "Four to the Floor" kompilaciji izdao njihovu traku "Mind Games".Prava eksplozija se dogodila kada je Solomun tada još neizdanu traku "Gamma" zavrtio su svom Boiler Room setu. Izuzetno uspješan, synthovima nabijen, melodiozan i elegantno mračan EP "Dark Matter" kasnije je izdan na AYM labelu uz Human Lifeovu vokalniju verziju "Gamme".

 
Odlične produkcije na krilima inspirativnih kolega producenata kao to su DJ Koze, Levon Vincent, Carl Craig, Stephan Bodzin, Âme, Ricardo Villalobos i Tale of Us nastavile su sipati, a od prošle godine dualna manifestacija Night Talka funkcionira kao mono u rukama Lukasa Horsta i uskoro sa Schallbox labela možemo očekivati novi remix Eskimove trake Bushmills.
 
Pa do novog podcasta pozdravljamo vas i ostanite nam sretni i rasplesani!
 
Švicarski Night Talk uskoro s nama!