Skip to main content
  • brzovic
  • 22.09.2012.

Svjetski zvuk u izdanjima Igora Brzovića

Krajnje vrijeme da se umjesto na stranu produkciju usmjerimo na domaću kvalitetu, pogotovo kad su ju odavno primjetili Rob Pearson, Richard Grey, Nathan Coles, Asad Rizvi i mnogi drugi.

Naslovna foto

brzovic

Igor Brzović je temelje za svoju današnju produkciju pronašao još u njemačkom undergroundu, no to ne znači da nije otišao puno dalje i izgradio svoj jedinstveni zvuk koji svakim danom poprima sve veću kvalitetu i osobnost.

Nakon prvog EP-a „Butterfly“ izdanog za Levitium Records među daljnjom Igorovom produkcijom potrebno je izdvojiti „Easy Rider EP“ za poznati njemački label Doppelgaenger koje se našlo na nekoliko chart listi svjetskih poznatih DJ-a, te onaj za BM Slim pod nazivom „Legal Problems“ koji je napravio u suradnji s Derek Marinom (Subtrak, Plastic City), remixerom Duft Punka i Depeche Modea.

Stvari nakon te suradnje kreću u potpuno drugom smjeru pa je uslijedio novi EP pod nazivom „Love Story“, koje je podržao legendarni Lukas Greeberg u njegovim radio emisijama za "Plastic City Radio Show".

U suradnji s Derekom Marinom izdaje još izdanja koja su imala jako dobar odjek u svakom pogledu, što je u međuvremenu potaknulo Igora da s hrvatskim producentom Darkom Kusturom osnuje i vlastiti label pod imenom "Forward Education" te svoj istoimeni radio show na radio postaji DERADIO i na Proton Radiju. Uz navedene Igor održava radio emisiju i na radio postaji deepvibes.co.uk.

Najnoviji EP „13 Hours“ trebao bi izaći za nekoliko tjedana na Evasive Records labelu Rob Pearsona za kojeg su izdavali Nathan Coles, Lunacy Sound Division, Gideon Jackson,Rob Small, Asad Rizvi, Grant Dell i mnogi drugi.

Pregovori za daljnja nova izdanja su u tijeku, a koliko dobro su prošle dosadašnje trake govori support velikana poput Richard Grey-a, Lukas Greenberg-a, Grant Dell-a, Greg Parker-a, Tyler Stadius-a, Miguel Garji-a i mnogih drugih.

U svakom slučaju mi smo uživali u Igorovom zvuku, pa se istom užitku možete prepustiti i vi na njegovom Soundcloudu uz poruku kupujmo i hvalimo naše, jer naše je najbolje. Nadamo se da ćemo uskoro imati priliku poslušati glazbeni izbor Igora Brzovića i uživo.

umek desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.