Skip to main content
  • 27.04.2022.

Tajlandski techno Nakadie u Boogaloo kao warm up za Future Scope festival

Globalno poznata techno DJ-ica, Nakadia ponovno se vraća za prijestolje hrama sreće 29. travnja

Piše: 


Uvodne pripreme za festivalsko izdanje Future Scopea, krenut će u 22h predzadnji dan travnja kada u klub Boogaloo u goste stiže tajlandska izvođačica, Nakadia. Nakadia je već prethodno gostovala u klubu, a ovoga puta dolazi potvrditi zašto je jedna od vodećih zvijezda i s hrvatskom publikom podijeliti svoju zaraznu pozitivnu energiju.

Zaigrana Nakadia dolazi iz siromašnog dijela Tajlanda, a njen životni put krenuo je zahvaljujući njenoj otvorenosti prema glazbenoj sceni i novim prilikama koje su je dovele do samoga vrha. Iza sebe ima niz EP-ova koji sadrže neke poznate klupske hitove, ali i velik broj nastupa koje gotovo da je teško i popratiti jer već tijekom prve godine održala je 55 gigova u 12 zemalja svijeta.

Uz Nakadiu, line up će zablistati uz ime koje prati Future Scope, Shipea koji godinama nastupa kao rezident, a može se pohvaliti i nadolazećim nastupom u sklopu United Music Groupe te Cocoona. Nastavno stiže i školovani glazbenih, Toni Juranović koji redovno puni dalmatinske klubove, a sada svoj dašak glazbenih selekcija donosi i na kopno. Kao finalno ime, izdvojit će se i Looka koji je nedavno potvrdio svoju rezidenciju na Zrću, ali i službeno odradio prvi nastup uz svjetski poznatu Fatimu Hajji.

Oslobodite dan u kalendaru, uhvatite ulaznice u sustavu Entrio i zakoračite u novu dimenziju glazbenih selekcija koje će nas grijati do ranih jutarnjih sati.

FB Event Future Scope w. Nakadia [29.04.2022.]
 

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.