Skip to main content
  • 9.09.2009.

Techno Parade 2009 – Mixity

Rujan mjesec već je odavno poznat po održavanju tradicionalnog Techno Paradea u Parizu. Ove godine slavna parada na rasporedu je 19.09. s početkom u 12h i traje do 20h.

Piše: 

Nakon 10 godina postojanja Technoparade u svom 11. izdanju ima novi moto "Mixity" čime više ne žele ograničavati umjetnike samo na jedan glazbeni smjer. Budući da danas DJ-i vole svirati više glazbenih stilova uz elektroniku uključujući soul, funk, disco, electro, rock, jazz tendencija je da im se da potpuna sloboda u setovima. Mixity donosi potpunu slobodu bilo da se radi o dobi, spolu, religiji ili rasi.

{seyretpic id=32 align=center}
Technoparade želi povezati i ujedini crne i bijele ljude, mlade i stare, Pariz s ostatkom Francuske, prijatelje i obitelj. Technoparade želi stvoriti jedinstveni moment dijeljenja, davanja i slavljenja.

{seyretpic id=361 align=center}
Glavni gosti ovogodišnje parade su:
David Guetta, Antoine Clamaran, Paulette, Mark Knight, Cédric Gervais, Chris Lake, Dirty South, Joachim Garraud, Axwell, Laiback Luke, Sander Kleinenberg,  Kurd Maverick, Dabruck and Klein

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.