Skip to main content
  • 17.05.2010.

Tehnički detalji gostovanja Davida Guette

Ekskluzivno doznajemo tehničke karakteristike nastupa Davida Guette u Areni Zagreb.

Piše: 

 

22. svibnja pisat će povijest kada je jedan elektronički događaj u Hrvatskoj privukao više od 10,000 posjetitelja u Areni. Mi smo uz malo muke uspjeli pridobiti od organizatora i tehničke karakteristike ovog spektakla. Arena se otvara u 20h. Glazba započinje u 22h kada svira D and G a od 23.30 će ga zamijeniti Umek.

Nastup Davida Guette predviđen je u 00.30h pa sve do kraja (05.00h). Hrvatska publika mu je posebno u srcu a to je dokazao brojnim nastupima na našem tlu, posebice u Byblosu gdje je svako jutro ostavljao poruku rasplesanoj ekipi. O tome smo i pisali na našem portalu nebrojeno puta.

V.I.P. lože su rasprodane u rekordnom roku. Posjetitelji u Zagrebu mogu očekivati mnogo bolji scenski nastup, video, svjetlosne i zvučne efekte nego što je to bilo u Beogradu prije 10-tak dana. Čekaju nas dva svjetleća robota (Kryoman), 120 kW zvučnog sistema, 120 moving headova te se cijela Arena pretvara u veliku diskoteku a u tome će pripomoći i impozantni sustav s 300m2 LED ekrana i još štošta zanimljivoga.

Ulaznica još ima i možete ih kupiti preko www.eventim.hr ili njihove pretprodajne mreže. 6 sretnih dobitnika odgovorilo je na naša nagradna pitanja i osvojilo vrijedne ulaznice za ovaj spektakl. Klubska Scena i Tuborg Green Beat nagradili su slijedeće fanove:

11.05. Nadica Bužić iz Koprivnice (odgovor: Hacienda, Vodice 2003.g.)
12.05. Zoran Zovko iz Mostara (odgovor: F*** Me I`m Famous)
13.05. Ana Španiel iz Osijeka (odgovor: hip-hop)
14.05. Tomislav Obadić iz Zagreba (odgovor: The World is Mine)
15.05. Karlo Delin iz Splita (odgovor: 2007.g. je dva puta nastupio u Byblosu)
16.05. Ema Vuković iz Rijeke (odgovor: Hacienda, Gallery, Byblos, The Best)

Ulaznice na Vašu adresu stižu poštom.

Osim toga Klubska Scena je u posebnoj nagradnoj igri organiziranoj preko Facebooka nagradila još dvoje sretnih dobitnika s ulaznicama, a zadatak je bio da nam na najoriginalniji i najkreativniji način čestitate 9 godina postojanja. Zadatak je bio da od 13. travnja na našem službenom Facebook fan klubu nađete status s oznakom “Nagradna igra za Davida Guettu” i ostavite nam svoj komentar – čestitku povodom rođendana Klubske Scene. Bilo je zaista smiješnih i šaljivih komentara a neki su čestitke slali i Davidu Guetti. (valjda on ima malo više od 9 godina). Nagradili smo dvoje čitatelja koji su ušli u rubriku kreativnih, maštovitih, darovitih komentara a oni su nam najviše prirasli srcu nakon višednevnog čitanja i razmatranja.

Ulaznice su osvojili korisnik Zee Kay koja nam je čestitala rođendan na preko 10 svjetskih jezika, dok je apsolutni pobjednik i drugi osvajač ulaznice Ivan Vrkić. On je pak složio video uradak i plasirao ga na Youtube. U kraćem video traileru kojeg možete pogledati ispod članka, Ivan je napravio čestitku i presjek Klubske Scene, te uz vizualnu kreativnost sve to jako dobro sinhronizirao i zvučnim zapisom. Zaista veliko iznenađenje i za nas same!

{seyretpic id=476 align=center}

Vezani članci
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.