Skip to main content
  • The Chemical Brothers
  • 17.06.2010.

The Chemical Brothers 22.08. na Pagu?

Ono što drugi mediji mogu samo nagađati, naši neslužbeni izvori potvrđuju: The Chemical Brothers stižu u Hrvatsku!

Piše: 

Naslovna foto

The Chemical Brothers

Prema neslužbenim izvorima koji su bliski našoj redakciji jedan od najpopularnijih elektronskih bendova The Chemical Brothers potvrdili su svoj premijerni nastup u Hrvatskoj. Upitan je još samo datum održavanja, ali ako je vjerovati izvoru onda je to druga polovica mjeseca kolovoza – 22.08. (nedjelja). Navodno će se sve odvijati na stadionu NK Novalja (otok Pag).

Informacije koje još imamo kazuju da spektakl organizira Neki Daniels agencija a sve bi trebalo biti najavljeno i potvrđeno sutra (18. lipnja, petak) na službenoj press konferenciji gdje ćemo doznati i cijene ulaznica.

7. lipnja izašao je njihov sedmi studijski album "Further" s 8 uradaka od kojih svaki ima i svoj poseban dodatak – film. Glazbeno album je otišao prema psihodeličnom houseu, techno beat-u uz mnogo melodija i eksperimenata. Vizualno svaki uradak ima svoj dodatak, manji filmski uradak koji je posebno pripremio njihovi vizualni majstori Marcus Lyall i Adam Smith.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.