Skip to main content
  • 21.12.2009.

The Shapeshiftersi u Osijeku i Primoštenu

Sa svojim hitom “Lola’s Theme” pogodili su savršenu mješavinu modernog zvuka i nostalgije te osvojili prestižna mjesta na svim svjetskim klupskim i radijskim top listama. Odjednom su postali najtraženiji klupski program, a nakon ljetnih partyja i DJinga na Ibizi, za koje bi većina dala bogatstvo da im je prisustvovala, svi mediji su brujali o Shapeshifters […]

Piše: 

Sa svojim hitom “Lola’s Theme” pogodili su savršenu mješavinu modernog zvuka i nostalgije te osvojili prestižna mjesta na svim svjetskim klupskim i radijskim top listama. Odjednom su postali najtraženiji klupski program, a nakon ljetnih partyja i DJinga na Ibizi, za koje bi većina dala bogatstvo da im je prisustvovala, svi mediji su brujali o Shapeshifters dance fenomenu. Na Božićne blagdane njihova malenkost počastit će nas s dva odlična gostovanja. Prvo će se dogoditi 24. prosinca u Osijeku (Šator), a dva dana poslije 26.12. stižu u Dalmaciju – domaćin je oduvijek clubberski nastrojena primoštenska Aurora.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.