Skip to main content
  • 2.10.2024.

Tijana T nastupila na velikoj proslavi Cocoona povodom 25 godina plesa na Ibizi

Sven Väth je prije nekoliko dana pripremio veliki open-air party povodom velike obljetnice svog kultnog brenda na kojemu je prisustvovala i regionalna techno heroina!

Piše: 

Naslovna foto

Frank Weyrauther / @phrank

Povodom 25 godina plesa na Ibizi, Sven Väth je sa svojim kultnim brend Cocoon simbolično 25. rujna priredio veliku proslavu na dvije pozornice, u sklopu novog open-air prostora za događaje na “bijelom otoku” zvanog 528. Legendarni njemački DJ je za ovu veliku obljetnicu okupio nekolicinu renomiranih prijatelja sa scene poput Richieja Hawtina i Marcela Dettmanna, a svoje mjesto na lineupu je imala i dugogodišnja regionalna DJ-ica i akterica na sceni Tijana T.

foto: Frank Weyrauther / @phrank

Tijana T se na društvenim mrežama pohvalila s nekoliko fotografija i videozapisa s nastupa na Cocoonovom partyju povodom 25 godina na Ibizi te je napisala kako je njeno rejversko srce puno.

Bila je nevjerojatna čast i (očito) jako zabavno biti dio proslave Cocoona na Ibizi! 25 godina kontinuiteta na svima omiljenom party otoku je velika stvar i zaslužuje najveće poštovanje.” započinje Tijana u svojoj objavi te nastavlja: “Počela sam ići na Cocoon partyje na Ibizi kada sam tek započinjala svoju karijeru kao vokalist i DJ. Uvijek bi ostala jedan dan duže kako bih mogla otići do Amnesije ponedjeljkom. To je trajalo godinama, a Cocoon obitelj je uvijek činila da se osjećam dobrodošlo, prihvaćeno i poštovano. Poprilično je suludo biti pozvan svirati na njihovoj velikoj obljetnici nakon što sam svjedočila tolikom broju legendarnih setova i trenutaka na njihovim partyjima. Hvala ti Sven za svu glazbu tijekom godina, za energiju i za širenje ljubavi (stvarno)!

pvd desk
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.