Skip to main content
  • 9.09.2009.

Tko je taj techno čarobnjak pod crvenom maskom?

Voljeli bi da Vam možemo reći sve o Redshapeu, međutim nitko ne zna tko je on zapravo. Jedan od traženijih techno producenata u svijetu svoj identitet skriva ispod misteriozne crvene maske koju čak nosi i na svojim nastupima. Redshape dolazi u Sirup 11.09. najaviti svoj prvi album koji u listopadu izlazi na Delsinu, zato nemojte […]

Piše: 

Voljeli bi da Vam možemo reći sve o Redshapeu, međutim nitko ne zna tko je on zapravo. Jedan od traženijih techno producenata u svijetu svoj identitet skriva ispod misteriozne crvene maske koju čak nosi i na svojim nastupima.

Redshape dolazi u Sirup 11.09. najaviti svoj prvi album koji u listopadu izlazi na Delsinu, zato nemojte propustiti neobično techno iskustvo čovjeka pod crvenom maskom.

U subotu ćete imati priliku slušati legendarnog Jamie Odella aka Jimpstera koji vec 17 godina producira, remiksira i redovito pušta glazbu u klubovima kao Fabric (London), Panarama Bar (Berlin), Cocoon (Frankfurt), Cielo (NYC), Yellow (Tokyo)…. Jamie se danas nalazi u konkurenciji izbora za najboljeg deep house dja u DJ Magu dok je prošle godine bio proglašen najboljim remixerom.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.