Skip to main content
  • 4.12.2008.

Tong Factor – Pete Tong traži producentske talente

Može li Pete Tong biti dobar odgovor na raznorazne glazbene manifestacije koje traže mlade glazbene talente. Upravo je krenuo na turneju po Americi i traži nove mlade umjetnike koje će promovirati. Tong Factor je audicija bez prisustva kamera u kojem poziva sve producente da mu predstave glazbu na CD-u ili USB stick-u tijekom američke turneje. Tong je obećao poslušati svaki demo single koji dobije.

Piše: 

Najbolji od njih će biti objavljen na Beatportu, točnije na novoj digitalnoj etiketi koju planira pokrenuti u bližoj budućnosti. Što čekate? Iskoristite internet, i vašu rodbinu, babe, dide, stričeve, rođake, pošaljite im svoju mjuzu putem neta i neka spremno čekaju Tonga na nekoj od američkih klupskih destinacija. Tko zna, možda Vam se baš posreći!

Osnovao i booking agenciju za izvođače

Osim što je glazbenik, on je i veliki biznismen jer je nedavno osnovao booking agenciju u New Yorku radnog naziva Vital Talent. Prema listi koju smo dobili agenciji su pristupila najinteresantnija imena sa scene poput Chemichal Brothersa, Underworlda, Prodigya, Mark Knighta. Sve su to imena koja dolaze iz William Morris Electronic agencije, a Vital Talent joj je mlađi brat. Uz to Paul van Dyk, Soulwax, Basement Jaxx, Deadmau5, Fatboy Slim, DJ Shadow, Goldfrapp i Groove Armada su također na listi DJa koje možete dobiti kod Pete Tonga.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.
fscope umek
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.