Skip to main content
  • Papaya Zrce
  • 10.02.2010.

Trance euforija zahvaća Papayu na Zrču

Klub o kojem se najviše piše i govori u HR a i šire je Papaya na Zrču. Već 2 mjeseca na službenom Facebooku mogu se doznati novosti oko nadolazećih gostovanja.

Piše: 

Naslovna foto

Papaya Zrce

Prema posljednjim informacijama potvrđeno je još nekoliko izuzetnih imena a dosadašnji rezime je dominacija trance glazbenika. Do sada potvrđeni izvođači bili su Armin Van Buuren, Ferry Corsten, Above & Beyond, Gareth Emery, Markus Schulz (svi trance), Sven Vath, Funkerman, Shapeshifters, David Morales, Umek, Freemasons, Arno Cost.

Na to ćemo nadodati potvrđeni dolazak Tiesta 18. kolovoza u sklopu Tuborg Green Beata koji treći put gostuje na Zrču. Radi se o promotivnoj turneji za njegov novi album Kaleidoscope.

14. kolovoza nastupa trojac Above & Beyond a kao warm up radit će Andy Moor. Warm-Up za Armin Van Buurena u srpnju radit će Blake Jarell. 19. kolovoza, drugi dan Tuborg Green Beata uz Markus Schulza svirat će Jerome Isma-e.

Ako se pitate zašto više ne pišemo o festivalu Dream koji je najavljen u svibnju ove godine u zagrebačkoj Areni, onda nemamo dobre vijesti jer navodno isti je premješten za jesensko zimsku sezonu.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.