Skip to main content
  • Juggler
  • 10.01.2012.

Trance Teleport vas poziva na teleportaciju

HMKD Sunce i Trance Teleport u suradnji s Jadran Filmom predstavljaju poseban party povodom otvorenja edukacijskog centra Sunce.

Naslovna foto

Juggler

Svečanost će 20. siječnja u prostorijama Jadran Filma upriličiti DJ i producent iz Portugala. Juggler je resident kluba Europa iz Lisabona koji svoje uratke redovito izdaje za etikete United Beat I Cristal Matrix. Za pultom će mu se pridružiti osnivač Astralisa, Go Cut, te domaćini Miree, Kodra i Koorie.

DOWNLOAD MIX – Go Cut @ Spaladium Arena (25.12.2011.)

Za vizualni dio i radionicu su zaduženi Maya i Kolor Kultura iz BiH, a cijena ulaznice iznosi 30kn do ponoći, 40kn nakon (za dame ulaz free do 24h). Ukupan prihod od prodaje ulaznica donirat će se za razvoj edukativnog centra Jadran Film & HMKD Sunce.

{soundcloud}https://soundcloud.com/koorieproject/koorie-liftboy-remix{/soundcloud}

JADRAN FILM & HMKD SUNCE

Vizija samog projekta je sasvim jedan novi pristup edukacije za djecu ali i odrasle kroz kreativni rad i sudjelovanje na skupnim manifestacijama i radionicama uz stručnjake i ostale polaznike kroz koji u konačnici svaki polaznik ima priliku da svoje radove i znanje prezentiraju široj publici kroz zajednički rad s ostalim sudionicima drugih programa.

Centar će biti dostupan svima jer ne postoji preduvjet za kreativnost i ostvarenje cilja za svakog pojedinog polaznika jer striktno se radi o poticaju mladih i odraslih na bezvremensku mogućnost ostvarnja svoje vizije i mašte kroz rad i prasksu te teoriju uz stručni tim profesionalaca.

Više o samom događaju i radu edukativnog centra saznajte OVDJE.

 

kruder web
kruder
Vezani članci
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.