Skip to main content
  • 30.07.2008.

Tuborg Green Beat u Beogradu krajem kolovoza

Carlsberg Srbija i Tuborg Green, u suradnji sa Skupštinom grada Beograda, na splavu Sound predstavili su veliki muzički događaj koji se već treću godinu za redom održava na Kalemegdanskoj tvrđavi. Ovogodišnji Tuborg Green Beat trajat će dva dana i bit će održan na Kalemegdanu, na terenima Košarkaškog kluba Partizan, 29. i 30. kolovoza sa početkom u 22h.  

Piše: 

Ove godine na Tuborg Green Beat muzičkom događaju prve večeri, 29. kolovoza nastupit će već dobro poznati Asian Dub Foundation, ali i mnogobrojna dobro poznata imena elektronske muzičke scene kao što su Sasha, Steve Lawler, Dave Seaman, Sandy Rivera, Scarlett Ettiene i Neil Quigley.
Druge večeri, 30. kolovoza, na terenima košarkaškog kluba Partizan, publika će biti u prilici čuti i live nastup grupe The Cuban Brothers, kao i Cagedbaby, ali i uživati u DJ setovima Goldie-ja, Satoshi Tomiie-ja, Plump DJ’s i Marcus James-a.

Prošle godine u tijeku Tuborg Green Beat-a, Kalemegdan je posjetilo oko 10.000 ljudi, što garantira sjajan provod i ove godine uz svjetski poznate izvođače.

{snippet 1}

pvd desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.