Skip to main content
  • 23.09.2024.

Tunel Sljeme uz Panic Room Croatia na radost mnogih ponovno postaje party mjesto

Nakon iznimno uspješnog prvog i povijesnog eventa, Tunel Sljeme ponovno se pretvara u epicentar elektroničke glazbe!

Piše: 

U subotu 28. rujna, ljubitelji elektroničkih ritmova ponovno će imati priliku doživjeti magiju ove jedinstvene lokacije, uz zvukove svjetski poznatog DJ-a Matta Sassarija. Ovaj povratak u tunel rezultat je nevjerojatno pozitivnih reakcija i zahtjeva publike, koja nije prestala tražiti novi event na ovoj impresivnoj lokaciji.

Smješten na samo nekoliko desetaka sekundi hoda od zagrebačke žičare, Tunel Sljeme, izgrađen prije osamdeset godina, postao je jedinstveno mjesto za održavanje partyja s elektronskom glazbom. Prostor koji nikada nije dovršen sada oživljava kao fantastična kulisa za nezaboravne događaje. Kroz nevjerojatne svjetlosne instalacije, posjetitelji će ponovno moći iskusiti atmosferu koja spaja povijest i suvremenost u ovom monumentalnom prostoru. Uz bogatu produkciju, VIP zone i bar, Tunel Sljeme nudi doživljaj kakav se rijetko viđa na ovim prostorima.

Matt Sassari kao globalna zvijezda u srcu Sljemena

Zvijezda večeri, francuski DJ i producent Matt Sassari, jedan je od najtraženijih imena na svjetskoj elektroničkoj sceni. Njegova kombinacija techno i tech house zvuka, uz hitove poput ‘Put a Record On’ te remiks popularne pjesme “Give It to Me” Timbalanda, Nelly Furtado i Justina Timberlakea, dovela ga je na vrh ljestvica u SAD-u i Velikoj Britaniji. Sassari je poznat po svojoj energiji i besprijekornoj produkciji, a sada će svoje vještine predstaviti hrvatskoj publici u jedinstvenom ambijentu Tunela Sljeme.

Inovativni organizatori koji brinu o zajednici

Organizatori iz Panic Rooma, Luka Kosty i Antonio Vlaić, još jednom pomiču granice organizacije eventa na nesvakidašnjim lokacijama. Nakon uspješnog partyja u tunelu, odlučili su se vratiti na mjesto koje je oduševilo posjetitelje, ali i pokazalo kako glazba može oživjeti povijesne prostore. Njihova predanost očuvanju okoliša dolazi do izražaja kroz akcije čišćenja tunela nakon eventa u svibnju, pokazujući brigu za prirodu i lokalnu zajednicu. Na ovaj način, Panic Room ne samo da organizira nezaboravne partyje, već doprinosi i očuvanju kulturne i prirodne baštine na svim unikatnim lokacijama u kojima organiziraju evente.

Neponovljivo iskustvo koji se ne propušta

Tunel Sljeme, s povijesnim zidovima i modernom glazbenom produkcijom, nudi jedinstveni spoj starog i novog. Ovaj event nije samo prilika za vrhunski party, već i za doživljaj nečega što je uistinu drugačije. Publika je oduševljena lokacijom, atmosferom i produkcijom, a povratak Panic Rooma s Mattom Sassarijem samo je potvrda da se radi o događaju koji se ne smije propustiti.

Pridružite se glazbenoj avanturi i postanite dio povijesti koja se piše u Tunelu Sljeme!” poručuju organizatori. Ulaznice za ovaj ekskluzivni događaj dostupne su putem sustava entrio.hr, a oni najbrži kupci imaju priliku osigurati svoje mjesto na vrijeme.

umek desk
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.