Skip to main content
  • 15.05.2024.

U utvrdi iz 13. stoljeća sprema se open-air party Jelengrad Reformation

Pridružite se 01.06.2024 na open air partyu Jelengrad:Reformation i budite svjedoci kako braća techna i braća trancea sviraju odu svemiru

Piše: 

Naslovna foto

Adria Fun

Središnjom Moslavinom već preko 100 godina kruži legenda o kamenoj lađi koja se nalazi na vrhu teško pristupačnog brijega. Okružena je, priča se, gustim šumama i dubokim gudurama, a ispod nje se nalazi stara cesta koja vodi nekud na zapad. U toj kamenoj lađi, kazuje dalje priča, nekada davno su se utvrdili razbojnički vitezovi koji su pljačkali putnike i trgovce.

Adria Fun

No, na jedan dan svake godine utvrda iz 13. stoljeća više nije zadnja obrana od najezde Turaka ili dom vitezova razbojnika nego glazbena kutija koja pomoću kristaličnog trupa Moslavačke gore prenosi zvukove elektroničke glazbe direktno u svemir.

Kako bi zagarantirali uspjeh i autentičan prikaz, organizatori su morali pozvati čarobnjake zvuka Saso mange koji jedini imaju moć i snagu da to uistinu i naprave. No, imajte na UM-u legendu koja kruži vijekovima, legendu o kamenom zmaju koji spava vječni san, a može ga probuditi jedino glazba i ples ljudi čista srca i duše.

Ulaznice će biti dostupne u pretprodaji po cijeni od 13 EUR kod ovlaštenih Jelengrad ambasadora, za više informacija popratite profil i javite se porukom na profile “Udruga Moslavina” (@udrugamoslavina) na instagramu i facebooku ili “Lunar Dawn” (@lunardawncro) na instagramu ili (/lunardawnmusic) na facebooku. Pretprodaja traje do 26.05.2024. Ulaznice će biti moguće kupiti i na ulazu po cijeni od 15 EUR na sam dan partya.

FB Event: Jelengrad:Reformation

Na samoj lokaciji će za najodvažnije biti dostupan i kamp. Ovaj open air je organiziran sa naglaskom na održivost tako da će se nakon partya organizirati druženje i after party sa newcomer DJima za sve koji ostanu do kraja, te je drugi dan planirana akcija čišćenja same lokacije kako bi prirodu ostavili netaknutu, baš kako je bila prije dolaska partijanera.

LINEUP:

Techno:

S&C
Tom Cue
DJ Mary
Fixsell

Goa/Psy Trance:

Psilocybian
Dalton Trance Teleport
Klaada
Lunar Dawn

paul 1 desktop
sonus 1
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.
sonus 1
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.