Skip to main content
  • 14.10.2024.

U Zagrebu je otvoren novi noćni klub Lift za sve ljubitelje elektroničke glazbe

Zagreb je u subotu dobio novi noćni klub Lift koji se nalazi u prolazu kod tornja Cibona, na adresi Savska cesta 28.

Piše: 

Naslovna foto

Luka Vuković

Lift je idealno mjesto za sve ljubitelje elektroničke glazbe te je vrhunskim zvukom i modernim dizajnom oduševio posjetitelje. Službeni program kluba kreće od idućeg vikenda, a kalendar događanja popunjen je do kraja godine.

foto: Luka Vuković

Klub Lift najnoviji je projekt Papaya grupe, koja već godinama razvija clubbing u zemlji te postavlja Hrvatsku na svjetsku mapu elektroničke glazbe. Povećanjem broja promotora, kolektiva i DJ-eva, vlasnici smatraju da u Zagrebu fali adekvatnih klupskih prostora koji mogu popratiti rast domaće scene. Iz navedenog razloga, program Lifta predstavlja hibrid između rezidencijalnog programa subotom pod imenom Levels i ‘venue’ koncepta petkom, kada prostor preuzimaju domaći kolektivi i organizatori klupskih događanja.

foto: Luka Vuković

Sretni smo što je publika pozitivno reagirala na Lift i veselimo se službenom početku naše klupske sezone“, istaknuo je Tin Trucek, voditelj programa kluba, dodavši da su otvoreni za suradnju s novim, mladim perspektivnim DJ-evima i producentima kako bi se mogli razvijati u sklopu rezidencijalnog programa te afirmirati na sceni.

kruder web
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.
kruder
Krajem prošle godine je talentirani beogradski DJ debitirao u jednom od najpopularnijih podcasta na sceni.