Skip to main content
  • 3.07.2024.

Ukucaj Endorphin na Entrio i ostvari ekskluzivni popust od 20% za nastup Paula Kalkbrennera u Cave Romane

Osigurali smo vam povoljniji upad na spektakl u Cave Romane!

Piše: 

Paul Kalbrenner u četvrtak 25. srpnja stiže na jedinstvenu istarsku lokaciju, antički kamenolom Cave Romane u Vinkuranu.

Kako bismo našim vjernim čitateljima osigurali povoljnije ulaznice, Klubska Scena je u suradnji s Future Scopeom pripremila promo kod “Endorphin” za 20% popusta, kojeg se upisuje prilikom kupnje ulaznice u sustavu Entrio za nastup njemačke zvijezde u Cave Romane. S promo kodom “Endorphin” imate priliku plesati za 20% manje pa iznos koji plaćate jest 40€ umjesto 50€ koliko iznosi trenutno aktualna cijena ulaznice.

Ponuda je ograničena i vrijedi samo za 25. srpnja i dolazak Paula Kalbrennera u Cave Romane.

Dok ne stigne u Hrvatsku, Kalkbrennera trese Euro groznica!

Kada Paulu Kalkbrenneru glava nije u glazbi, onda mu je u nogometu. U više intervjua je spomenuo koliko voli pratiti nogomet, a često na svojim gažama nastupa u dresovima, posebice u njegovom vlastitom dizajniranom po kultnom njemačkom dresu iz 1990.

foto: Kalkbrennerovo prezime se na njemačkim dresovima viđa češće od nekih igrača

Već neko vrijeme dostupna je “Kalkbrenner 10” u bijeloj kolekciji, a sada u Euro groznici koja trese Njemačku, Paul Kalkbrenner je izbacio i crnu verziju dresa.

Nogometni dresovi iz 90-ih su inspiracija za brojne modne kolekcije, pa je tako osim Kalkbrennera i Defected nedavno izbacio svoj dres po uzoru na “vatrene” iz 98′. Ako želite imati Kalkbrennerovu 10-ku na leđima i ikonski nogometni dizajn, kliknite ovdje i saznajte više o dresu.

paul 1 desktop
promo clubs
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.
sonus 1
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.