Skip to main content
  • 4.12.2008.

Ulaznice za 10. Exit u prodaji od 8. prosinca

Prodaja ulaznica za Exit 09 , koji će se održati od 9. do 12. srpnja 2009. godine na Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, počinje u ponedjeljak, 8. prosinca. Prodaja ulaznica trajat će do 4. srpnja 2009. godine. U Hrvatskoj se mogu nabaviti u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Zadru i Čakovcu. Za ograničen i malen broj najbržih fanova osigurane su ulaznice po superpromotivnoj pretprodajnoj cijeni od 421 kn.

Piše: 

10 godina Exita

ImageKada razmišljamo o Exitu, sada na kraju 2008., nama koji smo u njemu već deset godina, prvi dojam je da je netko tko je 2000. išao u niže razrede osnovne škole, odrastao u svijetu u kojem je postojanje Exita nešto potpuno normalno. Exit je danas sastavni dio života, njegovo postojanje se podrazumijeva. Glazba kao sredstvo prepoznavanja različitog i spajanja sličnog, tisuće mladih ljudi spremnih kreirati i činiti svijet oko sebe boljim, neobičan i bajkovit ambijent srednjovjekovne tvrđave i više od 500 izvođača na 20 izvođačkih pozornica – čine Exit deset godina poslije.

Carl CoxIza nas su imena kao što su Beastie Boys, The Prodigy, Iggy Pop, Massive Attack, Moloko, Underworld, White Stripes, Slayer, Roni Size, Manu Chao, N*E*R*D, Sex Pistols, Frankie Knuckles, John Digweed, Eric Prydz, Carl Cox, Roger Sanchez, Sven Vath, Deep Dish, Laurent Garnier, mnoge društveno angažirane akcije kao što su akcije za ukidanje viza i za borbu protiv trgovine ljudima, suradnja sa mnogim nevladinim organizacijama, nagrade, a sada nas čeka 10. godišnjica i Exit festival bolji nego ikad do sada…

Postavlja se pitanje šta je slijedeće i na koji način ćemo proslaviti desetu godišnjicu. Naša je želja da nam se pridružiš od 9. do 12. srpnja slijedeće godine i proslaviš sa nama ovaj veliki jubilej. Obećavamo nešto zaista posebno. Potrudit ćemo se da ovo deseto nadmaši sva prethodna izdanja Exit festivala!

I want to live Green&Clean
Sven VäthVelika ekonomska kriza koja je ove godne pogodila cijeli planet, masovni otkazi i recesija temu zaštite naše planete stavljaju u drugi plan. Nažalost. Cjelokupna populacija planete Zemlje besomučno eksploatira energiju, sirovine, ostavlja otpad, mijenja genetski kod živih bića, uništavajući time jedino stanište koje imamo na raspolaganju. Naša djeca i unuci će nažalost živjeti na smetlištu, a svijet će vjerojatno ličiti na onaj iz filma "Mad Max"... osim ako se ne uozbiljimo.

Točnije, ako ne sagledamo problem iz ovog kuta – pitanje ekologije i zaštite planeta postaje prioritet broj jedan, daleko ispred svjetske ekonomske krize, ratnih zločina ili pridruživanja Europskoj Uniji. Zemlje u razvoju su upravo one koje se najneodgovornije ponašaju prema svojim prirodnim resursima. Postoji puno načina da očuvamo svijet oko sebe. Od trivijalnih poput ne korištenja najlonskih vrećica, preko vađenja punjača za mobitel kada ne punite telefon da ne bi bespotrebno trošili struju, do toga da kada bi svatko zasadio po jedno drvo u Hrvatskoj to bi značilo 5 milijuna novih stabala.

UnderworldSvatko treba krenuti od sebe. Mi smo odlučili početi od Exita. Pod sloganom "Leave no trace" europsko udruženje festivala YOUROPE razvilo je koncept "Green&Clean". Ovaj koncept drastično poskupljuje produkciju festivala ali ga čini čistijim i odgovornijim. Tema je jako ozbiljna.

Što ćeš ti učiniti da zaštitiš planet?

 

CIJENE ULAZNICA

Pretprodajna superpromotivna cijena
Za ograničen i malen broj najbržih fanova osigurali smo ulaznice po superpromotivnoj pretprodajnoj cijeni od 421 kn.

Pretprodajna promotivna cijena
Nakon prodaje ograničenog broja superpromotivnih ulaznica cijena se diže na 492 kn što je također izniman popust u odnosu na prodajnu cijenu.

Prodajna cijena
Prodajna cijena ulaznica koje će stupiti na snagu pred festival je 792 kn. Ta cijena bit će u opticaju do kraja prodaje 4. srpnja.

CIJENA KAMPA
Smještaj u kampu za sve dane iznosi 180 kn.

 
CIJENE PAKETA
Kao i prošle godine u ponudi će se naći i popularni PAKET koji uključuje ulaznicu, prijevoz i mjesto u kampu.

Pretprodajni superpromotivni paket: 601 kn
Pretprodajni promotivni paket: 672 kn
Prodajni paket: 972 kn

PRODAJNA MJESTA

ZAGREB
Dallas Music Shop Zagreb – Masarykova 6 – 01/6403 585; [email protected]
Kino Europa – Varšavska 3 – 01/4872 888; [email protected]

RIJEKA
Dallas Music Shop Rijeka – Splitska 2a – 051/332-524; [email protected]

ZADAR
Dallas Music Shop Zadar – Široka ulica 2 – 023/315-413; [email protected]

SPLIT
Dallas Music Shop Split – Narodni trg 14 – 021/314-133; [email protected]

ČAKOVEC
Dallas Music Shop Čakovec – Kralja Tomislava 7 (passage) – 040/312-392; [email protected]

OSIJEK
V.O.O.D.O.O. Underground – Vrt Jagode Truhelke 3 – 031/212-001;
[email protected]

Uključi se i osvoji ulaznice

Eric PrydzPred nama je deseti Exit i line-up koji mora biti za pamćenje. Kao i prethodnih godina, pozivamo te da sudjeluješ u kreiranju festivala, pokrećemo anketu koja nam pomaže da naš festival bude još bolji i da što više izvođača sa tvoje liste želja dospije na tvrđavu. Ako sudjeluješ u anketi možeš osvojiti ulaznicu za Exit 09. Svi sudionici ankete su potencijalni dobitnici. Uključi se i priključi se proslavi Exitove obljetnice! Ne zaboravi, želje koje se ne ostvare odmah, ne zaboravljamo.

{snippet 1}

Vezani članci
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.