Skip to main content
  • 9.09.2005.

Umek – Recon Warriors 001

Recon Warriors je proizvod potpune odanosti i čiste strasti prema najkvalitetnijoj techno glazbi. Label je osnovan 2004. od strane Marka Nastića, zvijezde u usponu, koji je sada širom poznat kao jedan od potencijalno najboljih techno dj-a širom svijeta. Marko je sada najpoznatiji istočno europski dj čija je full time dj karijera počela 1995. u njegovim […]

Piše: 

Recon Warriors je proizvod potpune odanosti i čiste strasti prema najkvalitetnijoj techno glazbi. Label je osnovan 2004. od strane Marka Nastića, zvijezde u usponu, koji je sada širom poznat kao jedan od potencijalno najboljih techno dj-a širom svijeta. Marko je sada najpoznatiji istočno europski dj čija je full time dj karijera počela 1995. u njegovim teenagerskim godinama, sa impresivnim rasporedom od 150-200 nastupa godišnje. Nakon što je puštao skoro 10 godina na underground sceni i probio se u globalnu superstar techno ligu posljednjih godina, 2002. godine je pokrenuo i svoju vlastitu produkciju koja je doživjela nevjerovatan uspjeh za tako mladog artista. Njegova prva izdanja na Recycled Loops i Earresistable labelima, kao i remixi za Dark House Music, Basehound, Badgirls i Fargo labele, doživjela su uspjeh ne samo od širokog spektra dj-a, uključujući Carl Coxa, Adama Beyera i Marca Carole, nego i od strane publike širom svijeta.

Godina 2004 – vrijeme je da predstavimo svježi srpski zvuk kombiniran sa vrhunskim produkcijskim vještinama, 'dostavljen' na Markovu killer labelu 'Recon Warriors'. Prvo izdanje 'Recon Warriors 001' je produkcija Umeka, slovenskog kuma techna, donoseći funky tribal techno killer bombu. Čak i sa njegovim vrlo pretrpanim rasporedom, i dalje uspijeva producirati impresivan broj high quality dancefloor techno stvari.
Upcoming: drugo izdanje predstavlja mladog i talentiranog srpskog producenta Kobaye. Stay tuned for more…

paul 1 desktop
paul 2 mobile
Vezani članci
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.
paul 2 mobile
Nedavno smo objavili poziv za besplatnu promociju mladih, novonastalih i nadolazećih aktera sa scene, a sad je vrijeme da ih svi zajedno krenemo upoznavati.