Skip to main content
  • black light
  • 9.10.2011.

Uživajte u iskonskom clubbingu uz Black Light program

Black Light je novi program elektronske glazbe u samom centru Zagreba. Suprotno nazivu, Black Light je svjetlo na kraju tunela za "nesvrstane" ljubitelje elektronike koji žele uživati u nekomercijalnim ritmovima, a prerasli su sve što za sobom povlači posjet prosječnom rejvu u Hrvata.

Piše: 

Naslovna foto

Black Light


Crna boja u nazivu označava eleganciju, umjerenost i neobavezni dress code večeri no nikako i raspoloženje. Ne bojte se, ovo nije još jedan pretenciozni party za zlatnu mladež, Black Light je namijenjen ženskim i muškim pripadnicima populacije koji u ugodnom i intimnom okruženju kluba Lemon žele uživati u iskonskom clubbingu uz bass, house (tech, deep, french, funky), 2 step i slične, ne pretjerano progresivne ali vrlo plesne glazbene pravce.

Do svjetlosti će Vas kroz mrak provesti iskusni DJ duo:
RRRamon! aka Yesh! i DMT, koji u zajedničkih 20ak godina DJ staža osim stotina svirki po cijeloj Hrvatskoj i inozemstvu iza sebe imaju i nastupe na svim većim festivalima u regiji kao što su EXIT, Terraneo, Hideout, Outlook itd.

Neki od izvođača čiju ćete glazbu moći čuti na Black Light partyima:
Jaimie XX, James Blake, Girl Unit, Boddika, Instra:mental, MJ Cole, Zed Bias aka Maddslinky, Joy Orbison, Ramadanman aka Pearson Sound, Daft Punk, MSTRKRFT, Martyn, Surgeon, Jon Convex, SBTRKT, Jimmy Edgar, Krystal Klear, Mr. Oizo, DJ Mehdi, Floating Points, Jaimie Woon, Julio Bashmore, Hudson Mohawke, Mele, Siriusmo, Dark Sky, Scuba, Maya Jane Coles, Anthony Rother, Seiji, Mosca…

Start: 23:00
Ulaz: Besplatan s pozivnicom do ponoći, 20kn bez pozivnice

kruder web
dh limited
Vezani članci
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
kruder
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.