Skip to main content
  • 7.10.2009.

Valentino Kanzyani u Rijeci i Zagrebu

Posljednjih godina Valentinovu karijeru obilježila je uzlazna putanja koja sve više ubrzava. Upravo suprotno dešava se sa stilom muzike koji stvara. Techouseri se vesele sa svakim novim Valentinovim izdanjem. Jedan od najboljih recentnih primjera Valentinova koketiranja na granici tech housea i techna je "House Soul" EP (Intec 11). Svakako valja spomenuti pod-label "Recycled Loopsa" – […]

Piše: 

Posljednjih godina Valentinovu karijeru obilježila je uzlazna putanja koja sve više ubrzava. Upravo suprotno dešava se sa stilom muzike koji stvara. Techouseri se vesele sa svakim novim Valentinovim izdanjem. Jedan od najboljih recentnih primjera Valentinova koketiranja na granici tech housea i techna je "House Soul" EP (Intec 11). Svakako valja spomenuti pod-label "Recycled Loopsa" – "Earresistible" za koji izdaju i Umek (pod imenima Kemu, Fotr) i Valentino (Pornorama). Radi se o singlu "Leliwa" koji kombinira s jedne strane disco house zvuk kakav izdaje primjerice "Defected" i tribal driving tech house obogaćen prokleto adiktivnim "Silicone Soul" stringovima. Valentino svira svugdje po svijetu rame uz rame svojih idola Richie Hawtina, Carl Coxa, Terry Francisa, Marca Carole, Umeka, itd. Najudaljenije gaže odradio je u Australiji i Singapuru, a za booking su mu zadužene njemačka "Knee Deep" i londonska "Theremin" DJ agancije. Posebno je omiljen među domaćom publikom gdje puni bilo koji prostor gdje svira. Petak, 9.10 – Sirup (Zagreb), subota, 10.10 – Stereo Dvorana (Rijeka)

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.