Skip to main content
  • 4.12.2008.

Veliki humanitani party u Banja Luci 12. prosinca

Udruženje “Energija” iz Banjaluke vas poziva na veliki humanitarni party koji će 12. prosinca biti održan u banjalučkoj hali “Metal”, a na kome će nastupiti članovi “Urban Beat” udruge, DJ-evi Mladen Tomić i Siniša Tamamović, DJ Alex (Digital Crew, Banja Luka) i gošća iz Češke, sjajna DJ Lucca .

Piše: 

Ono što je važno napomenuti je da je party humanitarnog karaktera i da je sav prihod od prodanih ulaznica namijenjen djeci sa odjela hematoonkologije Kliničkog centra Banja Luka.  Početak partya je u 22 sata, trajat će do pet ujutro, a ulaznica košta 10 KM. DJ Lucca je karijeru počela 90-ih u jednoj češkoj agenciji, promovirajući prve partyje s legendarnim Paul Van Dykom i Nickom Warrenom. Krajem 90-ih počinje raditi kao DJ. Njen talenat uskoro prepoznaju mnoge  agencije, te je angažiraju na nekim legendarnim partyjima poput „Supersone Garage“, „Metronome“ i „Hradhouse“.

Gostovanje na Red Bull Academy u Dublinu, te mnogobrojni setovi širom Evrope uskoro je profiliraju u jednu od najuspješnijih čeških DJ-eva. Ređajući uspijehe, 2002. godine je od strane brojnih uglednih muzičkih magazina (poput Basslinea) proglašena je debitantom godine, a 2003. postaje najpopularniji češki DJ.

Carl Cox je izabrao da svira s njim. 2005. godine DJ Tiesto ju je pozvao da bude dio njegovog tima na njegovoj istočnoevropskoj turneju, u sklopu koje je i nastupila u zagrebačkom Domu Sportova. Svirala je i na ovogodišnjem Sziget festivalu u Mađarskoj i osvojila srca i ondašnje publike.

{snippet 1}

umek desk
fscope umek
Vezani članci
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.
pvd mobi
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.