Skip to main content
  • 5.11.2008.

Veliko otvaranje Fun Academya u Rijeci 8. studenoga

Velika nam je cast najaviti ponovno otvorenje kultnog kluba Fun Academy ove subote 08.11 , pocetkom u 23h. Uz detaljno preuredjenje velika je vijest da se ponovno otvara i legendarna Sarena Soba koja je svojom energijom obiljezila mnoge zivote te se i dan danas prepricavaju anegdote o tom flooru. Zvijezde otvorenja su Mara Soundsystem koje pamtimo po svirci na Carneval Party-u , te uz njih sviraju Mark Ash ,Fryer i  Moffous dok se za Techno Floor pobrinuo dj Ogi, Hadji i Matt. Cijena karte je popularnih 40 kn do ponoci  te 50 kn nakon. Nakon par godina izostanka imamo jednu exluzivu cuti Maru Soundsystem opet zajedno, Nakon odredjenog povlacenja i odmaranja  , vracaju se nazad na svijetla pozornice jaci nego ikad! U medjuvremenu Barry je radio na sountrackovima poznatih filmskih hitova a najpoznatiji je onaj hit serija Ocajnih Kucanica!

Iza uspješnog projekta zapravo stoje Sarah Whittaker Gilbey i Barry Gilbey koji zajedno svojim zvukom privlače DJe i entuzijaste plesne glazbe diljem svijeta. Potporu vlastite produkcije dobili su od mnogobrojnih DJa, pa tako John Digweed, Kasey Taylor, Jimmy Van M i Sasha u počecima uveliko pomažu Mari da se probiju na house pozornicu.

– Vlasnici su Choo Choo i Beat Industries etiketa na kojima su izdali ne mali broj svojih uradaka te prvi i jedini umjetnički album ‘If you only knew’ preko svoje glavne izdavačke uzdanice Choo Choo. Osim Live nastupa u kojem dolazi do izražaja Barryeva tehnika i Sarin vokal, Barry Gilbey promovira Maru i preko svojih DJ nastupa te najčešće prezentira groovy house, breaks, techy, progressive sound.Trenutno zavrsavaju svoj novi album kao Mara Soundsystem tako da je nastup u Fun Academy-u svojevrsna svjetska premijera!!!

Piše: 

{snippet 1}

umek desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.