Skip to main content
  • 24.04.2009.

Vesta Live bday & Exit Fest Promo party 9. svibnja

Vesta Live je emisija o modernoj elektronskoj muzici koja se emitira srijedom od 23 sata na frekvenciji Vesta Radija Tuzla 91.2 Mhz. Urednik i voditelj emisije, Radovan Stanek, koncept emisije opisuje kao promociju muzičkih pravaca domaće elektronske scene, te promovira domaća i strana izdanja svjetski poznatih labela.

Piše: 

Pored toga u emisiji se mogu čuti i intervjui  dj-a elektronske muzike, live mix, najave nadolazećih događaja, te nagradne igre za slušatelje u kojima obično bude ulaznica na partije širom BIH. U svrhu promocije iste muzike do sada su ugostili mnoga imena sa ino i domaće scene. Ekskluzivne su intervjue za ovu emisiju dali Axwel, Chris Liebing, Kevin Saunderson, Sharam (Deep Dish), Dubfire (Deep Dish), Tom Novy , Dave Clarke, Space Djz, Darren Emerson, Deetron, i drugi.

Više o emisiji može se naći na adresi www.myspace.com/vestalive , a Rale poručuje svim DJ-ejevima koji žele promovisati svoju muziku u emisiji da se jave putem maila: [email protected]. Vesta Live svoju sedmu godišnjicu slavi u subotu, 9. maja gostovanjem Emira Foche residenta cluba Dom Mladih Sarajevo, Borg resident cluba Dom Mladih Tuzla, te Vajano također iz Tuzle. Za vizualnu animaciju odgovorni su VJ Aorta i VJ Projektil.

Gostuju: rezident kluba Doma Mladih Sarajevo Focho, Cluba Palma Tuzla Borg, te dj Vajano.

Vesta live potvrđuje svoje mjesto u klubu ozbiljnih emisija time što ove godine party će biti i promotivnog karaktera. Promoviše trenutno najbolji Europski Festival EXIT koji ove godine obilježava 10. godina svog postojanja. Dupla zabava za sve posjetioce koji se pojave 09. svibnja u domu mladih Club Palma. Za posjetioce su osigurane i vrijedne nagrade. Jednog sretnog posjetitelja nagrađujemo sa jednom  četverodnevnom ulaznicom za ovogodišnji EXIT Festival, a druga dva posjetioca sa po jednom ulaznicom za mega koncert grupe Depeche Mode koji se održava 20. svibnja na Ušču, Beograd.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.