Skip to main content
  • 22.07.2024.

Vikend je obilovao premijerama novih festivala. Zadar je tako dobio Selected festival!

Novi ljetni festival Selected Croatia, koji se u Zadru održao ovog vikenda, posjetilo je dvije tisuće gostiju u dva dana.

Piše: 

Prostor na Đilu uz zadarske bedeme pokazao se kao izvrsna lokacija za pravu ljetnu glazbenu poslasticu. Gosti su stigli iz 15 zemalja, a događaj se održao uz podršku Turističke zajednice Grada Zadra.

Zadovoljni smo prvim izdanjem Festivala. Zadrani i inozemni posjetitelji prepoznali su kvalitetu festivala i pokazali da su izvrsna publika. Već sutra kreću pripreme za novo izdanje 2025. godine. Hvala svim partnerima na podršci. Kritike su izvrsne i drago nam je da smo u svom gradu uspjeli organizirati ovakav glazbeni događaj na visokoj produkcijskoj razini!“ – izjavila je Natali Kotlar iz Selecteda.

Na prvom izdanju Selected festivala gostovao je jedan od najpoznatijih portugalskih glazbenih brendova Fuse Records koji je nedavno obilježio uspješnih 13 godina. Pod zadarskim bedemima svirao je Nox s više od dva desetljeća u industriji te Syper, glavna zvijezda portugalske noćne scene. Iz Rumunjske su stigli pak Sllash & Doppe donoseći svoj prepoznatljiv zvuk, energiju i setove koji kombiniraju različite žanrove.

Na radost brojnih Zadrana, ovu nezaboravnu zabavu izvrsnim su setovima upotpunili domaći DJ-i Adam P, Alvize, Butters, Josip Milković, Lumix, Mate Kokić, Mony, Percassi, Rolly Sheen i Trisha.

fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.
fscope umek
Svi esencijalni house dokumentarci na jednom mjestu.