Skip to main content
  • 14.10.2011.

Vikend za poželjeti

Uz sve što nam se ovog vikenda nudi nema mjesta sjetnom žaljenju za ljetom. Sezona jesen/zima što se klubskih događaja tiče aktivnija je nego što pamtimo proteklih par jeseni. Naglasak stavljamo na Dave Clarka u zagrebačkom Boogaloou, ali i klubove koji će oživjeti Split.

Naslovna foto

Boogaloo Zagreb

Splićani nažalost čim završi ljetna sezona upadaju u fjaku koja je povezana s nedostatkom klubskih programa i općenito mjesta za izlazak, onih urbanijih naravno. Stoga u ovoj preporuci za vikend s veseljem možemo najaviti kako ove zime neće biti tako, jer možete izaći u novootvoreni klub Kameleon gdje večeras nastupa Audio Infunktion-dj, producent i radijski voditelj iz Sarajeva, a dan poslije Eddy Ramich. Rezidenti programa su Kid VA i Duda Dudes, članovi Voisa tima.Vrata napokon otvara i Quasimodo, večeras uz DJ Venoma dok je subota predviđena za specijalno live gostovanje Hemendexa iz sfere sintetičkih zvukova. Večeras u Zagrebu tranceri biraju između tvornice Jedinstvo i DJane Amethyst (UK), Ine-box-Re-Painted (SWE), Go Cut, Dalton Kodra i Koorie te Medike u kojoj trese Pistolero ekipa: Broken Eye (UK), Kirg, Zmayo, DMT i Akira. Na drugoj strani Zagreba u Sirupu možete trčati na Triatlonu uz Peru-Fullhousea, Ivan Komlinovića i Randya, a u Aquariusu uz Andi Tellera iz Njemačke, za kojeg kažu da je jedan od sinonima za hard driving techno zvuk.

U subotu se nakon ljetnih house partija vraćamo malo tvrđem techno zvuku uz deseti jubilarni United Electronic Sound party i legendardnog virtuoza techno i electro glazbe Davea Clarkea. Moramo priznati da nam je nedostajao pa je posjećenost i zabava u Boogaloou zagarantirana. Na velikom flooru će mu se pridružiti Zero i N-Ter, a na malom Lemon, Mark Ash, Pete Dux i Cream. Ako niste ljubitelj techna, Shamballa nastavlja sa traženim gostovanjima uz Gramophonedzie, a Sirup iz Londona dovodi Rufusa i njegov specifični tech-house izričaj. Body & Soul subotnja ekipa plesat će u Groove Clubu uz Alena Kranzelica, Active Line Six, Frxa, Tomu i Gradea, u Lemonu uz DMT-a i Yesha, a bude se i ostali gradovi poput Bjelovara u kojem gostuje Petar Dundov i Rijeke u kojoj možete kombinirati Stereo dvoranu i Terminal.

Nema zatišija ni kod susjeda pa u Domu mladih u Sarajevu u sklopu Multimedijalnog art festivala večeras sviraju Darkwood Dub, Wedran, Focho i Sharky, sutra: Apollo Slice, Brothers For Real – Live, Jasmina i Elle.M, dok po cijeni 20 KM možete prisustvovati partijima, koncertima, dnevnim predavanjima i filmskim projekcijama. U Gospodarskom Raztavišću u Ljubljani sutra se opustite uz Aviciija, Davida Moralesa i Ian Careya.

I da zaključimo, upravo počinje vikend koji obećava. Želimo vam dobru zabavu i obilje smijeha!

Vezani članci
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.