Skip to main content
  • 9.04.2010.

Virtualni provod na Exitu

Exit vas poziva na uzbudljiv virtualni obilazak jednog od najboljih glazbenih festivala u Europi.

Piše: 

Od ponedjeljka 29. ožujka, na stranici Exitfest.org bit će postavljen ekskluzivni virtualni obilazak Exit festival. Kroz interaktivne panorame od 360°, posjetitelji će moći svakodnevno zakoračiti u svaki kutak festivala i osjetiti atmosferu najboljih nastupa na glavnoj festivalskoj pozornici, Dance Areni i više od 20 drugih festivalskih pozornica, osjetiti uzbudljivi život u Exit village-u, zakoračiti u Exit studio na intervjue s glazbenim zvijezdama, kao i čuti brojne dojmove posjetitelja festivala iz cijelog svijeta.
 
Virtualni obilazak snimljen je tijekom jubilarnog desetog Exit festivala 2009. godine. Svojim interaktivnim sadržajem, omogućava svima posjetiti Exit kada god požele i virtualno se upoznaju sa svim lokacijama i festivalskim događanjima.
U sadržaj virtualnog obilaska uključene su panorame od 360 stupnjeva, za sve najatraktivnije lokacije festivala koje prikazuju prostor u cjelini i daju posjetiteljima  mogućnost kontrole kuta promatranja.

Svaki dio festivala, pored panorama od 360 stupnjeva, sadrži mnoštvo fotografija kao i video snimke. Video sadržaj obuhvaća mini filmove koji prikazuju dijelove nastupa na festivalskim pozornicama. Među njima su spektakularni koncerti koje su održali The Prodigy, Lily Allen, Kraftwerk, intervjui s izvođačima kao što su Korn, Madness i mnogi drugi kao i izjave i dojmovi posjetitelja iz cijelog svijeta, snimljeni tijekom prošlogodišnjeg festivala.
 
Mapa sa svim festivalskim lokacijama i njihovim kratkim opisima, omogućava posjetiteljima pripremu za boravak na Exit festivalu, a jednostavnim klikom pristupa se sadržaju svake od lokacija. Zahvaljujući virtualnom obilasku, posjetitelji iz cijelog svijeta mоći će posjetiti Exit, osjetiti magiju jedinstvene Petrovaradinske tvrđave i posebnu energiju publike festivala.
 
VIRTUALNI OBILAZAK
https://www.exitfest.org/images/e09vtour/vr/

NOVA IMENA NA EXITU
Suba Stage predstavlja cijeli niz glazbenih pravaca i bendova iz cijelog svijeta kao što su Rui Da Silva, Cinnaman, Jonty Skrufff & Fidelity Kastrow, Juha, Papercutz, Stereo Addiction, The Gaslamp Killer, Too Young To Love i Trance Balkan Desorganisation.
 
Happynovisad stage u suradnji sa Resident Advisorom, ove godine nastavlja dovoditi potpuno drukčije, nove talente iz svijeta elektronske glazbe. Happynovisad predstavit će Warp Records imena, Hudson Mohawke, Clark live, Tim Exile live i Rustie, izbor sa čuvene bristolske scene među kojima su Joker, Pinch, Gemmy i MC Nomad, kao i imena francuske etikete Sound Pellegrino koju će predstavljati Brodinski, Sound Pellegrino Thermal Team i L-VIS 1990. Ispred Cluba Autonomic nastupit će D-Bridge, Instra:mental i MC:SP.

Exit će se jedanaesti put, od 8. do 11. srpnja održati na magičnoj Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu, dovodeći neke od najpoznatijih glazbenika na planetu, ali i posjetitelje sa svih kontinenata. Poznat po svojoj nevjerojatnoj atmosferi, jednoj od najboljih dance arena na svijetu, jedinstvenoj lokaciji, Exit će u svojom novom desetljeću ponuditi publici najuzbudljiviji ljetni provod i nezaboravne nastupe više od 600 izvođača na preko 20 festivalskih pozornica.
 
Ulaznice za jedanaesti Exit
 
Ulaznice za Exit festival mogu se kupiti po promotivnoj cijeni od 547 kn
odnosno 732 kn za paket (ulaznica + kamp + prijevoz) na sljedećim prodajnim mjestima:
Dallas Music shop, Masarykova 6, Zagreb
Kino Europa, Varšavska 3, Zagreb
V.O.O.D.O.O. Underground, Vrt Jagode Truhelke 3, Osijek
Dallas Music shop, Splitska 2a, Rijeka
Dallas Music shop, Narodni trg 14, Split
Dallas Music shop, Široka ulica 2, Zadar
Dallas Music shop, Ivana Kukuljevića 20, Varaždin
 
Cijena kampa je 185 kn.
Cijena ulaznica u redovnoj prodaji iznosit će 873 kn odnosno 1.058 kn za paket.

Vezani članci
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.
“Došlo je vrijeme da predstavim svoj rad u legendarnom kupatilu.” napisala je talentirana slovenska DJ-ica i producentica na društvenim mrežama prije nego li je preuzela pult famoznog berlinskog podcasta.