Skip to main content
  • 8.07.2009.

Više o Papaya Day & Night Summer Festivalu

Papaya Day & Night ljetni festival kroz četiri godine u organizaciji tima kluba Papaya i Agencije Seven EMPR uvelike je zaslužan za iznimnu popularizaciju destinacije u svijetu, te veliki porast stranih turista u posljednjih nekoliko godina.

Piše: 

Nedugo nakon završetka prošlogodišnjeg Papaya Day & Night-a, ovaj festival doživio je pravi ‘boom’. Mladi diljem svijeta oduševljeno su prepričavali anegdote s ‘nezaboravnih party evenata u klubu Papaya na Zrću’, novinari su uz ovaj najveći glazbeni ljetni klupski festival pisali same superlative, a i statistika nije bila ništa manje impresivna – oko 20 000 ljudi, 80 različitih stranih i domaćih medija, brojni vrhunski glazbenici i celebrityji…

15.07. PAUL VAN DYK „Nominiran za prestižnu nagradu Grammy 2003. godine “ nosilac Papaya Day & Night festivala u klubu Papaya!

16.07. FUNKERMAN – Iza Paul Van Dyk-a trebala je nastupiti Groove Armada koja je nažalost otkazala europsku turneju, a za 16. srpanj novo ime koje Papaya Day&Night festivala biti će Funkerman.Nizozemski funky-house DJ/producent Ardie Van Beek, poznatiji kao Funkerman, internacionalne je chartove osvoijio singleom 'Speed Up'.

17.07. SHARAM TAYEBI „Vlasnik nagrade Grammy“ bivši je član mega uspješnog dua Deep Dish

18.07. FREEMASONS „zaštitna imena Papaya Day & Night“ nastupaju po prvi puta na after beach partyiju !

Uzbudljivo ljeto u klubu Papaya u sezoni 2009.g. sa još bogatijim glazbenim repertoarom uz najveća svjetska imena današnjice zasigurno će biti mamac za sve Vas željne dobre atmosfere i clubbinga.    

Info o kartama:
*** Karte po cijeni od 330 kn za sva 4 dana festivala možete kupiti u svim eventimovim poslovnicama ili kartičnim plaćanjem.
Popis poslovnicama diljem Hrvatske, BIH, Srbije, itd. možete provjeriti na https://www.eventim.hr/portal/hr/outlets/
Također karte možete kupiti i preko www.novalja.com site-a. Karata za pojedinačne dane će biti na info pultu ispred kluba ali će biti ograničen kontigent karata tako da se osigurajte na vrijeme. Info pult se otvara 13.07. ***

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.