Skip to main content
  • Stella Mares
  • 21.05.2010.

Vraća se splitski Stella Mares

Legendarno mjesto u Splitu započinje serijal after-beach partija uz DJ goste house glazbe.

Piše: 

Naslovna foto

Stella Mares

Nakon više od 10 godina stanke mjesto koje je obilježilo jedno duže razdoblje elektronske scene u Dalmaciji, sada beach i lounge bar Stella Mares uvodi after beach zabavu po uzoru na svjetske metropole.

Program započinje 18. lipnja gostovanjem Ivana Mastermixa iz Rijeke, i tako redom svakog petka do kraja kolovoza imat ćemo prilike slušati nekog novog DJ gosta. Tijekom tjedna očekujte i razne druge zabave od rnb i hip-hop zvuka, do pjena partya, silent partya itd.

Otvorenje 18.06 od 16h uz zvukove "Godfathera house glazbe" u Hrvatskoj – Ivana Mastermixa iz Rijeke. 25. lipnja slijedi trenutno najpopularniji zagrebački house kolektiv Housefusion. 2. srpnja dolazi Paolo Barbato iz Italije s dozom vokal house dionica. 9. srpnja u goste bi trebao doći rezident Carpe Diema na Hvaru – Benjamin De Luxe. 16. srpnja na programu je karizmatična, crna diva DJ Paulette iz Francuske. Kralj chicago housea, Marshall Jefferson nastupa 23.07., lijepa Viktoria Metzker 30.07. Specijalno rnb izdanje Latin Princea a na programu je 6. kolovoza. 13.08. zabava će biti uz Dave Manallia iz Italije i pratnju MC Alex Donatia, 20.08. ponovno Housefusion uz pomoć Chipia iz Tuzle, a 27.08. Latin Prince iz Los Angelesa donosi house izdanje.

After beach zabava započinje od 16h svakog radnog dana.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.