Skip to main content
  • 14.01.2008.

Vrući ljetni hitovi Klubske Scene na mini turneji po BiH

Baš pred 7. rođendan kojeg slavi u veljači hrvatska Klubska Scena je odlučila povesti svog rezidenta na mini turneju po Bosni i Hercegovini kako bi publici prezentirali zvuk koji je u ljetnim mjesecima aktualan u Dalmaciji. Rezident DJ se zove Sasha Gardijan , dolazi iz Šibenika, a tijekom turneje nastupit će u tri bh. grada […]

Piše: 

Baš pred 7. rođendan kojeg slavi u veljači hrvatska Klubska Scena je odlučila povesti svog rezidenta na mini turneju po Bosni i Hercegovini kako bi publici prezentirali zvuk koji je u ljetnim mjesecima aktualan u Dalmaciji. Rezident DJ se zove Sasha Gardijan , dolazi iz Šibenika, a tijekom turneje nastupit će u tri bh. grada – Sarajevo, Tuzla i Mostar. Ova promo turneja Klubske scene započinje u četvrtak, 17. siječnja, u sarajevskoj Haciendi gdje će DJ Sasha Gardijan nastupiti na partiju humanitarnog karaktera “Noć Dobrih Ljudi”. Već sutradan, 18. siječnja on putuje u Tuzlu gdje će nastupiti u klubu Palma, zajedno sa prošlogodišnjim pobjednikom DJ natjecanja “DJada od Mostara grada”, perspektivnim DJ Borgom.

Subota, 19. siječnja rezervirana je za nastup u, nadajmo se, suncem okupanoj Hercegovini, gdje će nastupiti u klubu Daleka obala. Njegovi domaćini su sveprisutni dečki iz asocijacije ”Beton Crew” – DJ Megahertz, DJ Gianni Motta i DJ Andy aka Brain@Work koji su za zalaganje i aktivnost u posljednje vrijeme zaslužili čistu peticu. Inače Sasha Gardijan je ljeto proveo svirajući kao Warm-up DJ u legendarnoj Haciendi u Vodicama, a svojom upornošću i radom dobio je pohvale od menadžmenta i publike pa nije ni čudo što ga je klub izabrao za rezidenta u sezoni 2008.g.

Ovom turnejom jednostavnog naziva “For The Love Of Dance” Klubska Scena će, uz niz ostalih partija po cijeloj Hrvatskoj, proslaviti sedam uspješnih godina svog poslovanja. Sretan rođendan Klubska Scena!

umek desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.