Skip to main content
  • 14.06.2010.

Weekend Groove Festival u Crikvenici

Napokon nakon dugog iščekivanja club Sabbia u Crikvenici ponovno je otvorio svoja vrata u potpuno drugačijem stilu. Za one koji ne znaju Sabbia je smještena na samoj pješčanoj plaži tek desetak metara od mora, što vam već unaprijed garantira nezaboravan provod ikad.

Piše: 

Ovaj vikend očekuje vas 4 dana Day 'n' night partyjanja uz zvukove najbolje klupske glazbe i nastupa vrsnih glazbenika uživo koji će još više dočarati osjećaj koji nikada nećete zaboraviti.

Club Sabbia presents:
18.o6.
PREMESSA NOTTE on Friday- na prvoj, uvodnoj večeri za vas pobrinuti će se Dj-i Sandz & Jann (rezidenti za ovu sezonu) uz pratnju najtalentiranije mlade nade Igora Jakšića koji će dodatno zagrijavati atmosferu na kongama. Hostese će stalno biti negdje u vašoj blizini te paziti da vam čaša nikada ne bude napola prazna J

Budite sigurni da ćete cijelu noć provesti plešući i to sve do jutarnjih sati.

19.o6.
After Beach Party – Sandz & Jann – Prvi AFB na Kvarneru održat će se na samoj pješćanoj plaži ispred Sabbije sa pontonskom binom u položenom u more!

INFERIORE NIGHT on Saturday- nakon što smo jedva nekako preživjeli večer prije i ostali na nogama , nastavljamo dalje ali u nešto drugačijem ritmu. Muški dio publike zabavit će  Miss Dj Anny M zajedno sa riječkim DJ-om Alexom Ivanovom dovest će atmosferu do usijanja.

2o.o6.
After Beach Party  – zapaprit će vrsni gitarist ALAN OPAČIĆ koji će    pripadnice ljepšeg spola zadžati na nogama uz pratnju Sandza & Jann-a uz najnovije hitove za ovu sezonu

GIRLS NIGHT OUT  – Na nedjeljnu noć dolazi nam u goste DJ iznenadjenja – MATA koji je na sceni već godinama, a napravit će presjek komercijalne plesne glazbe od Studi 54 do danas!

21.o6. SAX SATISFACTION on Monday – Posjetite nas u na zadnjem danu otvorenja ljetne sezone uz goste iznenađenja, te live nastup saxofona!

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.