Skip to main content
  • 20.10.2008.

Winter Music Conference 2009

Pet mjeseci ostalo je do održavanja 24. po redu Miami Winter Music Conferencea 2009 . Kako doznajemo termin je već poznat – 24. ožujka 2009.g. je službeno otvaranje a konferencija traje do 28. istog mjeseca. Ove, 2008.g., nastupilo je 2211 umjetnika i DJa na 537 događaja. Ova manifestacija prvi put održana 1985.g. je platforma modernog poslovanja u glazbenoj industriji. WMC program uključuje seminare, sučeljavanja, recepte za bolje poslovanje, partije, inovatore svih aspekata svjetskog biznisa.

Piše: 

Na zadnjem WMC-u održano je i 227 prezentacija, 80 sučeljavanja, seminara, radionice i demonstracije a događaj je posjetilo više od 62000 osoba. Na konferenciju je došlo 3726 delegata iz 70 zemalja svijeta, što je ovom događaju dalo posebnu težinu i vjerojatno zadnjih godina broji najbolje dane, jer mnogi ga smatraju najvećim i najkvalitetnijim događajem elektroničke glazbe.

U 2009. očekuje se niz zanimljivih novosti i programa, pa tako i ponovno održavanje International Dance Music Awardsa. U 50 kategorija bit će pregršt nominiranih a glasati će se moći već od studenog ove godine i putem interneta.

Jedan od najisčekivanijih događaja na WMC-u definitivno je South Beach Sessions, tradicionalni program s mnoštvom individualnih izlaganja. Cilj je ove manifestacije otvoriti vidike glazbenicima s raznoraznim idejama, istražiti nove glazbene i umjetničke trendove u svijetu, spojiti umjetnost, modu, tehnologiju, biznis, edukaciju i okruženje. Na pomolu je i novi sajam sakupljača vinyla „Record collectors Show“.

{snippet 1}

umek desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.