Skip to main content
  • 20.10.2009.

Winter Music Conference 2010

Eto baš u vrijeme održavanja ADE-a, iz Amerike stižu najave novog WMCa. 25. jubilarni WMC u Miamiu na rasporedu je od 23. do 27. ožujka 2010.g. u hotelu Eden Roc Beach Resort & Spa. Ove godine Miami je posjetilo 3228 delegata i glazbenih profesionalaca iz 62 zemlje svijeta.

Piše: 

Kreirano je preko 2 miljarde članaka na internetu od 1. veljače do 30. travnja o ovoj manifestaciji. 221 akreditirani gost, 503 akreditirana novinara, 52 prezentacije, seminara i radionice samo se neke brojke koje potvrđuju važnost ovogodišnjeg Miami WMC-a. Održano je 506 događaja u 127 klubova kroz 6 dana održavanja. 1910 umjetnika i DJ-a nastupilo je na konferenciji i after beach partijima. Tijekom ove smotre u Miamiu je ostvareno dodatnih 1.3 miljuna noćenja.

Winter Music Conference trenutno je vodeća svjetska konferencija za susrete glazbenih profesionalaca. Na proljeće 2010.g. Papaya Club i Exit Festival planiraju po prvi put zajednički predstaviti svoje zajedničke ciljeve i projekte koji imaju zadatak poboljšati interes i znanje o clubbingu na prostorima bivše Jugoslavije. Klubska scena također planira posjetiti ovu konferenciju a u kakvoj mjeri ćemo se tamo predstaviti ostaje još uvijek mala tajna.

{snippet 1}

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.