Skip to main content
  • 25.11.2009.

Zagreb Calling uz austrijsku house divu Dominique Jardin

Zagreb Calling vam predstavlja poznatu austrijsku house divu Dominique Jardin 27.11. u klubu Aquarius. Pratnju će joj činit renomirani austrijski MC, Mista Yum Yum, te domaća zagrebačka ekipa. Na samom događaju očekuju Vas atraktivne hostese i plesačice, special performance, promotivne cijene pića i, naravno, uz sve to odlična zabava. Ulaznice u pretprodaji za Zagreb Calling […]

Piše: 

Zagreb Calling vam predstavlja poznatu austrijsku house divu Dominique Jardin 27.11. u klubu Aquarius. Pratnju će joj činit renomirani austrijski MC, Mista Yum Yum, te domaća zagrebačka ekipa. Na samom događaju očekuju Vas atraktivne hostese i plesačice, special performance, promotivne cijene pića i, naravno, uz sve to odlična zabava. Ulaznice u pretprodaji za Zagreb Calling dostupne su u klubu Aqurius te na svim prodajnim mjestima Eventima (Generalturist, Dallas, Dancing Bear, Integral) ili putem interneta na www.eventim.hr po cijeni od 40kn. Cijena na sam dan iznosit ce 60kn. Ulaznice u pretprodaji također možete nabavit na slijedećim lokacijama:
„Oups!“ – Frizerski internet studio / Martićeva 71 (Zagreb)
„Vikend Planer Caffe“ / Maksimirska 109

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.