Skip to main content
  • 25.10.2011.

Zanimljive radionice na SAE

Zanima te više produkcija elektronske glazbe ili pak snimanje i obrada pravih instrumenata? SAE Ljubljana ima odgovor za sve.

Piše: 

Naslovna foto

SAE Ljubljana


Naime, SAE je pripremio dvije zanimljive radionice, jednu na temu uporabe Ableton Live softvera, drugu na proces snimanja i mixanja bubnjeva.

Radionica "Modern Drums" održala se u petak, 18. listopada. Bazirala se na tehnikama postave, štimanja i snimanja bubnja. Također je bilo govora o editingu, triganju semplova i ostalim stvarima koje su svakodnevica u modernoj produkciji.

Slijedeća na rasporedu je napredna radionica o Ableton Live-u, softveru koji je stvoren za produkciju elektronske glazbe i "Live Act-u". Glavna tema radionice bit će napredna upotreba "Rack-ova". Radionica će se održati u petak, 04. studenoga sa početkom u 18 sati.

Sve radionice su besplatne, ali i mjesta su ograničena. Svi zainteresirani se moraju prijaviti putem maila na [email protected] ili putem telefona na +386 1 256 12 99. Više informacija o pojedinoj radionici možete naći na ovoj adresi.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.
pvd mobi
U dokumentarcu se diskutira o glazbenoj tehnologiji, povijesti house glazbe i ostalim relevanim društvenim i kulturnim temama.