Skip to main content
  • 25.01.2007.

Započela borba za titulu 365Mag Mix Of The Year

Kraj godine u glazbenoj industriji je donio mnoge promjene dok početak ove nove obilježavaju pripreme za nove uspjehe. Tradicionalno se početak svake godine iskoristi kako bi se napravio rezime cijele protekle godine i da se vidi tko je što napravio u staroj godini. 

Piše: 

Internet magazine 365Mag je imao svoju najzaposleniju godinu dosad. Mjesečni program na Proton Radiu, nastupe u emisijama u cijelom svijetu te stalni program putem Nizozemske radio stranice Groove Collection samo su neki od realiziranih projekata. Krema svjetskih DJ-eva, te mladi up comeing DJ-evi imali su zadovoljstvo stati za 365 live mix pult te za sve zaljubljenike napraviti inspirativne mixeve koje su svi mogli čuti u protekloj godini.

Gosti u 2006. su bili Sander Kleinenberg, Desyn Masiello, Nic Fanciulli, Sharam Jey, Pete Heller, Chris Fortier, Tom Stephan, Gabriel & Dresden, Filterheadz, Danny Bonnici, Frederik, 365LIVE!, J-Punch, Mili Sefic i Vortex. Urednik i voditelj emisije Paul Sparkes vrlo je zadovoljan razvojem prošlogodišnjih događaja:

“Svaki tjedan u upravi 365Mag-a smo vodili maratonske razgovore o tome tko će nastupati u našim emisijama jer, kad je u pitanju kvaliteta, naši slušatelji i čitatelji su vrlo osjetljivi tako da smo se morali pobrinuti da svi budu zadovoljni našim izborom. Neke emisije su snimljene na vrhunskim festivalima i klupskim događajima uključujući Sanderov nastup na zatvaranju Pache, nastup u Ministryju, nastup Chrisa Fortiera na 365Magovom stageu na Rockitt Open Air festivalu, ekskluzivni studijski mix Nic Fanciullia te vrlo zapažen nastup čikaškog up comeing DJ-a, mladog Milija Sefica koji je u svom jednosatnom mixu ugradio mnogo zaista inspirativnih melodija.”

365Mag On Air show posebice cijeni mixeve koji uključuju originalnost te originalne materijale i zvukove. Setovi su se vrtili mjesečno na Proton Radiu te suradničkim radio stanicama diljem svijeta. Sad je trenutak odluke tko će uzeti titulu 365Mag Mix Of The Year. Glasovanje je lagano. Jednostavno kliknite na mix koji želite poslušati. Mix sa najviše klikova do 31. siječnja uzet će ovu laskavu titulu. Ovdje možete glasati za svoj mix godine.

Napisao: Viktor Marina

umek desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
pvd mobi
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.