Skip to main content
  • 21.05.2008.

Započinju promotivni partiji za riječki festival Hartera4

Hartera ove godine dolazi u Zagreb, Rovinj i Vodice kako bi se predstavio vizualni identitet festivala, omogućila kupovina dvodnevne ulaznice po prijateljskoj cijeni od 180 kn (na prodajnim mjestima će te dane već vrijediti viša cijena od 220 kn), te na postavljenim info pultovima odgovorilo na sve moguće upite. 24.05. u zagrebačkom Aquariusu gostuje Andy Gardiner, Britanac sa francuskom adresom prebivališta poznatiji kao Vicarious Bliss.

Piše: 

On pod okriljem kultnog Ed Banger kolektiva sa svojom plesnom mješavinom electra i popa osvaja klupske podije i chartove elitnih alternativnih radijskih postaja, ali i velike institucije poput BBC Radija 1, koji je njegov "Theme from Vicarious Bliss EP" proglasio pločom mjeseca. Remixeve za isti radili su Dave Clarke, Paul Woolford, Justice i Lifelike, dok su se Andyjevim studijskim vještinama do sad poslužila imena poput N*E*R*D-a, Ladytrona, Mystery Jetsa, Sebastiena Telliera, Yukseka, Kida Locoa i Rhinocerosea. Što se DJ-inga tiče, možda je iz svih hvalospjeva dovoljno izdvojiti njegov prošlogodišnji nastup u ljubljanskom klubu k4, što je po mnogima bio najbolji event u cijeloj sezoni!

Pored Vicarious Blissa, na lineupu "Sicko Disko meets Hartera" tuluma je i otkačeni ženski trio iz Sarajeva Starke, beogradski Banana Rave DJs, Arszenik iz Rijeke te domaćin Marmat, Cijena ulaznice je 60 kn prije odnosno 70 kn nakon ponoći.

30.05. u rovinjskom Monviju će se za DJ pultom naći Amor, Bebetto, Boo Dale i Fryer, dok će se na promotivnom pultu Hartere, kako je već navedeno, moći kupiti ulaznice te dobiti sve potrebne informacije oko festivala. Cijena ulaznice je 30 kuna.

30.05.2008. Club Opium, Vodice – Official Dalmatian Hartera promo party
lineup: A+ i Black Berry
start:22:00
end:05:00
upad 30kn

Hartera se održava u petak, 13. lipnja kada nastupaju Roisin Murphy (UK), Josh Wink (USA), SebastiAn (F), Client (UK), Mr.C (UK), Seraphim Codex, Fryer, Daniel Kunštek, A+, Marmat, dok drugog dana 14. lipnja za pult će James Zabiela (UK), Alen Sforzina, Zero, Arszenik, Chromidome, Pille. Lokacija je tvornica starog papira u Rijeci.

{snippet 1}

umek desk
fscope umek
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.