Skip to main content
  • 2.10.2014.

Žestok start Drum’n’Bass sezone u Zagrebu

Gosti najprestižnijih večeri Metalheadz-a, Dispatcha-a, Shogun-a i drugih europskih i svjetskih klubova uz podršku domaćeg Drum'n'Bass kolektiva Dirty Beatz, zabilježit će početak DnB sezone u Zagrebu.

Piše: 


Leeks, Matz, Kula i Tekitoka, četvorka Dirty Beatza, poznatog zagrebačkog Drum'n'Bass kolektiva, otvaraju sezonu ove subote 4. listopada u Attacku uz novu generaciju glazbenika i talenata svjetske DnB scene – DLR & MC Gusto, koje već nekoliko godina ugošćuje i Outlook Festival najveći europski festival bass glazbe koji se održava u Puli. Ova ranojesenska večer pružit će pravi britanski underground zvuk od dva iznimna talenta koji se nalaze na uzlaznim putanjama svojih karijera, podržani u radu od mnogih slavnih legendi drum'n'bass scene.
{youtube}iulAcVBeQtM{/youtube}

Iako je DLR tek nekoliko godina aktualan na lokalnoj britanskoj sceni, stekao je svjetsku slavu sa svojim tehnički vrhunskim i kreativnim setovima, koji će upotpuniti njegov dugogodišnji suradnik MC Gusto sa svojim jedinstvenim liričkim i svestranim stilom mc-ijanja kojim nepogrešivo upotpunjuje široki spektar drum'n'bass stila povezujući glazbu, nastup i publiku u jedno nezaboravno putovanje i zabavu. Obojica su se okrenula uspješnim solo karijerama, te do sada ostvarila mnoga dostignuća na drum'n'bass sceni.
{youtube}9YHOqd4s2X0{/youtube}

DLR je od ranije poznat po svojoj suradnji s Chris Octane-om i debitantskim albumom „Method In The Madness“ koji se našao na popisu Top 5 Albuma godina, a tijekom solo karijere po mnogim uspješnim uracima objavljenim na izdavačkim kućama poput Dispatch Recordings, Metalheadz, Shogun Audio, Horizons Music, Symmetry, Utopia… te suradnjama s Hydro, Mako, Villem, Prolix, Break. Od 23h, ulaz minimalna donacija 30 kn do/ 40 kn nakon ponoći.

pvd desk
pvd mobi
Vezani članci
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.
fscope umek
ATB otkriva priču o nastanku svoje debitantske trake sa zaraznom trance melodijom koja mu je promjenila cijeli život.