Znači li Vam što "Radio 808 Soundsystem"?

Četvrtak, 16 Lipanj 2011

Vrhunska glazbena zabava INmusic festivala nastavit će se i nakon nastupa na otvorenim pozornicama, a za nju će se pobrinuti ekipa Radija 808 s programom naziva "Radio808 Soundsystem" koja će vas održati budnima do ranih jutarnjih sati uz zvukove breakbeata, dubstepa i bass musica.


Pročitajte u nastavku što ekipa s Radija 808 kaže o sebi:
Radio808 internetski je radio koji nudi novi pristup tom dosad nepotpuno iskorištenom mediju. Razvoj interneta svakodnevno otvara nove kanale komunikacije, a Radio808 ponosno surfa na samoj krijesti vala suvremenosti i aktualnosti, postojeći Sad & Svugdje.

U današnjoj glazbenoj hiperprodukciji sve je teže probrati najkvalitetnije sadržaje jer, figurativno govoreći, lovite li mrežom, svakakvih se riba u njoj nađe. Glazbeni urednici Radija808 vrhunski su "ribari", godinama na radijskoj i općenito glazbenoj sceni, te znaju prepoznati trendove i prije nego se formiraju. Ukratko, znaju "uloviti" najbolji i najkvalitetniji ulov i svježega ga prezentirati slušateljima Radija808.


Radio808 otvoren je novim generacijama te će se ubrzo iskusnim voditeljima i glazbenim urednicima, koji čine pokretačku jezgru, pridružiti veliki broj onih koji možda iskustvo rada na radiju još nisu uspjeli steći, ali zato imaju štošta za ponuditi, odsvirati i reći.

Na T-Mobile INmusic festivalu Radio808 pojavljuje se u ulozi kamperskog INfield radija koji će se emitirati iz festivalskog kampa s posebnim programom za posjetitelje festivala i one koji ove godine neće uspjeti doći. Program će biti distribuiran preko tportala i stranica Radija 808.

Znači li Vam što