Baner

Vice Vicious (HR)

Utorak, 20 Ožujak 2012

Vice Vicious je perspektivni DJ / producent porijeklom s otoka Hvara. Dok se clubbing scena razvija u Hvaru, u kojem je odrastao, Vice Vicious počinje razvijati svoju ljubav prema house glazbi i svoj interes da postane jedan od DJ-a koji će također biti u stanju, jednoga dana stajati iza DJ pulta i ''svirati'' s DJ opremom.


Prvo je svirao u malim barovima i skupljao iskustva. Radio je uporno i postupno napredovao. Nakon vrlo kratkog vremena, dobiva prvu ozbiljnu ponudu da svira u svjetski poznatim klubovima: Carpe Diem & Carpe Diem Beach (gdje još uvijek radi kao rezident DJ).

Zahvaljujući kvaliteti privukao je pažnju drugih poznatih klubova: Top Bar, Hemingway, Hula Hula Beach Bar i Ministry Of Sound u Spaladium Areni. Vice Vicious je svirao i na Enter Music Festivalu 2010, koji je najprestižniji festival u ovom dijelu Europe. Tu je surađivao s gospodarima house scene: Alex Gaudino, Kenny Dope, Kurd Maverick, Steve Angello, Tom Novy i mnogim drugima.  
           
U proljeće prošle, 2011. godine, Vice Vicious kreće na svoju prvu međunarodnu turneju.Svirao je na atraktivnim i poznatim destinacijama u Sjevernoj Americi. Club Maison Mercer ugostio je Vice Viciousa , koji je imao čast ''dijeliti pult'' sa svjetskim zvjezdama poput Davida Moralesa, Dennisa Ferrera, Erica Morilla, Avicija i drugih.Također kroz svoju turneju koja je trajala 15 dana posjetio je Club Muzique & Chicago Chop House. Nakon 9 mjeseci, Kanađani su ponovno zainteresirani i odlučuju angažirati Vice Viciousa u novootvoreni Club Bloke & 4th (Toronto) gdje nastupio u siječnju 2012.godine. S produkcijom se počeo intezivno baviti nedavno, a na projektima surađuje s Dj Kloxom i Steven C-om.

Vice Vicious (HR)