alt

Desetodnevna BPM Festival ekstravaganza objavila lineup

Petak, 24 Listopad 2014

Još malo i stiže vrijeme da zapakiramo 2014. u urednu kutijicu i odvežemo veliku mašnu sa 2015. u kojoj neće nedostajati festivalskih delicija.

 
Prvo veliko festivalsko ostvarenje čekat će vas na meksičkoj obali južno od Cancuna u gradu Playa del Carmen. Ovaj zvjerski festival, naziva BPM Festival, traje punih deset dana od 9. do 18. siječnja i iduće godine slavi osam ljeta (tehnički zima) postojanja. 10 dana glazbene nirvane biti će rascjepkano na čak 75 evenata koji će prekriti čitavu lepezu housea i techna sa headlinerima čija imena odjekuju svjetskim glazbenim institucijama.

alt
 
Tako će za pulteve u ovom, melodijama ispunjenom, maratonu zasjesti između ostalih i Seth Troxler, Dixon, Solomun, Carl Cox, Jamie Jones, Claude VonStroke i Art Department. 
 
Neće nedostajati ni onik koji su svoje prstiće ovog ljeta grijali na toplom ibiškom pijesku kao što su Apollonia, Joseph Capriati, Guy Gerber, Marco Carola, Luciano i tINI a plesat ćemo i na britance Jackmastera, Ben UFOa, Joy Orbisona, Skreama and Eats Everything. Zanima li vas možda i Scuba, Jimmy Edgar, Steve Lawler, Âme ili pak Carl Craig, i oni su tamo. Pa neka netko samo kaže da je zima za hibernaciju. Nama se čini kao da pršti životom.   
 
Desetodnevna BPM Festival ekstravaganza objavila lineup