Baner
alt

Niz pogodnosti za posjetitelje Ultre Europe

Petak, 16 Svibanj 2014

Najveći regionalni festival elektronske glazbe, Ultra Europe, već je s prvim dvjema  objavljenim fazama line upa pokazao da će posjetiteljima iz više od 100 zemalja svijeta omogućiti uživanje u glazbi trenutno najpopularnijih DJ zvijezda među kojima se ističu Hardwell, Armin van Buuren, Tiësto, David Guetta, Carl Cox i mnogi drugi.

 
No, osim vrhunske  glazbe, za potpuni doživljaj i trajnu pozitivnu uspomenu, potrebno je cjelokupno festivalsko iskustvo pa su organizatori odlučili osigurati razne dodatne sadržaje u suradnji s partnerima,  ulaznice po povlaštenim cijenama za hrvatske državljane te različitim inicijativama pokušali  odgovoriti na povećanu potražnju za smještajnim kapacitetima u Splitsko-dalmatinskoj županiji za vrijeme trajanja festivala.
 
Tako su s partnerom festivala, tvrtkom Travel 2 Ultra, već prilikom pripreme drugog izdanja sastavili listu preporučenih smještajnih objekata koji ispunjavaju sve zadane uvjete, a uredili  su i poseban Ultra kamp u blizini Trogira, 25 kilometara od stadiona Poljud. Osim cijene smještaja u kampu koja je značajno niža od cijena hotela i apartmana u Splitu, prednost Ultra kampa je blizina plaže te dodatni sadržaj u kojem će moći uživati 3000 posjetitelja iz više od  100 zemalja svijeta. Trenutni podaci o rezervacijama smještaja u Ultra kampu, koje u više od  50 posto slučajeva dolaze iz zemalja izvan Europe, govore u prilog činjenici da će Ultra kamp biti pravo mjesto za druženje ljudi iz svih dijelova svijeta, prije i poslije festivala, a već je sada rezervirano čak 2000 mjesta. Kako bi svi posjetitelji kampa na vrijeme stizali na festivalsku lokaciju, organizatori su osigurali kontinuiran prijevoz autobusima, a na raspolaganju će im u sklopu kampa biti i restorani te trgovine.
 
Osim Ultra kampa i liste preporučenih smještajnih kapaciteta, organizatori pripremaju i brojne dodatne sadržaje, kako na festivalskoj lokaciji i oko nje, tako i za one koji će svoje ulaznice kupiti u nekom od posebnih paketa. Tako će svi koji unajme posebno brendiran automobil VW Up! na minimalno tri dana u bilo kojoj poslovnici ORYX Rent a car-a, koji je službeni rent-a-car festivala Ultra Europe, osim najpovoljnije cijene dobiti i dvije ulaznice za festival. Partijanere će razveseliti i činjenica da je ORYX Rent a car za sve njih pripremio i posebne cijene najma svih automobila te da će u automobilima imati i besplatan wi-fi pa će svoja festivalska iskustva moći nesmetano dijeliti na društvenim mrežama. Više informacija o posebnoj ponudi ORYX Rent a car-a dostupno je na www.oryx-rent.hr.
 
Svi koji još nisu, svoje ulaznice za sva tri dana festivala u Splitu, od 11. do 13. srpnja, mogu po cijeni od 985 kuna (129 EUR) nabaviti na www.ultraeurope.com, a za hrvatske državljane u prodaji je ograničen kontingent ulaznica po povlaštenoj cijeni od 755 kuna (99 EUR) i to u svim Tisak Media Centrima i na www.mondo.hr. Ljubitelje ekskluzivne zabave razveselit će činjenica da su ponovno u prodaji ulaznice za tulum Ultra Beach, koji će se održati 15. srpnja ispred hotela  Amfora Hvar Grand Beach Resort po cijeni od 755 kuna (99 EUR) na www.ultraeurope.com.
 
Niz pogodnosti za posjetitelje Ultre Europe