Parov Stelar u Varaždinu

Nedjelja, 10 Svibanj 2015

Ulični performansi, cirkus, ulični glazbenici, koncerti na četiri pozornice, kreativna industrija, izložbe, kazališne predstave za sve dobne skupine i još mnogo toga očekuju Vas na najljepšoj hrvatskoj otvorenoj pozornici.


Špancirfest se održava na ulicama i trgovima, parkovima i dvorištima povijesne jezgre Varaždina. Na glavnoj festivalskoj pozornici Stari grad, koncerti domaćih i regionalnih zvijezda te svjetski poznatih izvođača održat će se od 21.-23. te od 28.-30. kolovoza.

Austrijski electroswing producent Parov Stelar sa svojim bendom i riječki indie heroji Jonathan u nedjelju 23. kolovoza prodrmat će glavnu festivalsku pozornicu.
Nakon nezaboravnih nastupa na Terraneo Festivalu i u zagrebačkom Boćarskom domu Parov Stelar i njegov bend u nedjelju 23. kolovoza po prvi put dolaze na Špancirfest obogaćujući program pozornice Stari grad. Od svog samog početka Parov Stelar, pravim imenom Marcus Füreder, opčinio je glazbeni svijet svojom plesnom mješavinom swinga i elektronske glazbe.


U prodaji su early bird ulaznice za svih šest dana koncerata po 159 kn, ulaznice za drugi vikend festivala po 129 kn, te dnevne ulaznice po 59, 49, 99, odnosno 129 kuna. Kupi ih na spancirfest.com/ulaznice-2015/ ili na svim prodajnim mjestima sustava Eventim.

23.08. Parov Stelar + Jonathan
28.08. S.A.R.S. + Bad Copy
29.08. Edo Maajka + Dječaci + High5
30.08. Dubioza Kolektiv + Gogol Bordello

Parov Stelar u Varaždinu