alt

Potpuna pomrčina Mjeseca na Tomorrow Worldu

Petak, 28 Kolovoz 2015

Dvije festivalske sestrice, podružnice iste emocije Ljubav.inc-a koje ne zanima realnost tvoje svakodnevice, blagoslovljene su u očima party bogova.

 
TomorrowWorld je glazbeno - vizualni spektakl namijenjen ljudima sutrašnjice, onima koji ne vide svijet ne kakav jest već kakav bi mogao biti, sa svim potencijalom zajedništva i suradnje.
 
Tako će i ove godine od 25. do 27. rujna na krmi prvoga tjedna jeseni TomorrowWorld iznova, sakriven od svijeta duboko u šumama Chattahoochee Hillsa u Atlanti u Georgiji, nastaviti bajku koju je u Belgiji započeo Tomorrowland.

alt
 
No posebnost ovog izdanja je da je Majka Priroda odlučila baciti mig i pokazati što može. Odlučila je TomorroWorldu pokoniti takvu produkcijsku bombu iza koje se sve tvrtke mogu posramljeno sakriti i uhvatiti joj se za skute.
 
Na posljednju noć, 27. rujna, posjetitelji će u masi rasplesanih karnalnih suzaljubljenika moći podići pogled prema nebeskom svodu i svjedočiti rijetkom fenomenu potpune pomrčine Mjeseca. Ova prirodna pojava poznata je još i pod mrvicu morbidnim pseudonimom "krvavi Mjesec" jer inače svjetlo Lunino lice mijenja boju u intenzivnu narančasto - crvenu. Mjesec će biti vidljiv ponad glava, kosa i vijenaca u njima od 8 uvečer do pola 1 ujutro i klimaks pomrčine će se poklopiti sa setom Armina Von Buurena ili Portera Robinsona.
 
Krvavi Mjesec za ludilo pod zvijezdama u svijetu koji sanja bolje sutra! Zavidimo svima onima koji će ovako započeti jesen uz sunčano-planetarno-satelitski urlik Majke Prirode!
Potpuna pomrčina Mjeseca na Tomorrow Worldu