Baner

The BPM Festival stiže i u Europu

Srijeda, 11 Siječanj 2017

Desetodnevni meksički The BPM Festival u punom je zamahu na obali Playa Del Carmen i u svom desetom izdanju objavio je da će se širiti na globalnom nivou.


Tako ćemo već ove godine dobiti dva nova BPM-a, od kojih će jedan doći i u Europu. Od 28. travnja do 1. svibnja elektronička ergela slijeće na piktoresne plaže brazilskih odmarališta Praia Brava, Itajai i Balneário Camboriú gdje je pravo organizacije dobio Gustavo Conti koji slovi kao vlasnik prestižnog Warung Beach Cluba. Ovo mjesto slovi u mnogim časopisima i online magazinima kao jedan od najboljih svjetskih klubova.


Na jesen, točnije u rujnu BPM će se pojaviti i u Portugalu, no za sada nema nekih opširnijih informacija oko lokacije i datuma održavanja.

"BPM-ova ekspanzija posljednjih 10 godina govori o integritetu umjetnika i glazbe koju predstavljamo. Ponosni smo što je festival postao platforma za kvalitetnu elektroniku. Stoga je logični nastavak širenje ovih vizija dalje prema Brazilu i Portugalu", kazao je direktor i suosnivač Craig Pettigrew.

The BPM Festival stiže i u Europu