underworld

Underworld i Fatboy Slim u gradu pod Marjanom

Utorak, 28 Svibanj 2013

U svojoj četvrtoj godini održavanja Discotheque Riva, najljepša diskoteka na otvorenom, odlučila je svojim posjetiteljima pružiti užitak dvodnevnog spektakla - 8. i 9. kolovoza.

 
Već u prvom izdanju Discotheque Riva osigurala je titulu središnjeg glazbeno-scenskog događaja na Jadranu, a ovog će ljeta tu titulu itekako potvrditi jer će u gradu pod Marjanom svoj show imati imena koja su nezaobilazni dio lektire svakog ljubitelja elektronske glazbe - Underworld i Fatboy Slim
 
Prava poslastica je dolazak britanskog dvojca Underworld koji  prvi put nastupaju u Hrvatskoj, a to će biti jedan od samo tri ekskluzivna nastupa u Europi ovog ljeta. Virtuozi u live svirkama, Karl Hyde i Rick Smith, zajedno sviraju još od 1980. godine, planetarnu su slavu pak stekli kada je u sada klasiku "Trainspotting" Dannyja Boylea zagrmila "Born Slippy" i otad  njihova slava ne blijedi.  U preko 30 godina postojanja Underworld je izdao preko deset  albuma s hitovima kao što su "Cowgirl", “Two Months Off” ili "Dark Train". Jedan od njihovih velikih uspjeha u karijeri je selektiranje glazbe za svečanu ceremoniju otvaranja Olimpijskih igara prošle godine u Londonu. Kako su poznati po visokim standardima produkcije, njihov će nastup zasigurno biti jedan od onih o kojima će se još dugo pričati.

 
Britanski DJ i producent Fatboy Slim nastupa od 1996. godine kada mu izlazi i prvi album, "Better Living Through Chemistry", te kojih je otad nanizao sedam pokupivši čak 15 uglednih nagrada. "Praise You", "Bird Of Prey", "Weapon Of Choice", "Right Here, Right Now" tek su neki od velikih hitova  Fatboy Slima, poznatog showmena koji uživa u svakoj svirci, a na njegovome nastupu u Brightonu 2005. godine plesalo je nevjerojatnih 250 000 ljudi, rekord koji do danas još nitko nije nadmašio. Fatboy Slim može se pohvaliti i nastupom na jednom od sedam svjetskih čuda, Kineskome zidu. Riječ je o DJ-u koji puni klubove, arene, stadione jer njegovo je ime jamstvo vrhunske zabave.

 
Uz ovakve istinske zvijezde, čiji će nastupi biti potpomognuti  vrhunskom produkcijom, splitska će Riva i ovog ljeta postati najveća open air diskoteka na svijetu!
Ulaznice su u prodaji od ponedjeljka 03. lipnja preko sustava Port.hr.


Underworld i Fatboy Slim u gradu pod Marjanom