Baner

Ambasador se bliži ciljnoj liniji uz još 4 dana glasanja!

Subota, 05 Studeni 2016

Persona ambasadora je ledolomac, prvi poslanik koji kreće u nepoznato ne bi li prenio ideju, interes, želje i metode grupe koja je iza njegova imena sabila sve što joj je kolektivno važno.

 
Dolazi ponizno i odlučno, vrednujući svoje i poštujući tuđe, uvažavajući razlike i s interesom izgradnje novih mostova, a ne rušenja starih. Ime plemenitog veleposlanika svega onog prvog bilo je tako i prikladno za prvu dodjelu nagrada akterima domaće elektroničke scene.
 
Polako se već bližimo velikom finalu i završnici i odbrojavamo dane do zatvaranja glasanja 9. studenog u 23:59, tako da, nisi li još, skokni na dezigniranu hyperlokaciju i daj glas za svoje u ovoj egzibiciji demokracije u kojoj auditorij i državljani i državljanke elektroničke narodnosti biraju sami svoje laureate, festivale, remixeve, klubove, nagrade za životna djela...  


Kako bi glasačko tijelo ujedno bilo i educirano simultano teće i edukativni program koji želi povezati one s obje strane pulta unutar središnjice znanja koju nosi Jezgra na nekoliko zagrebačkih lokacija.

 
Iskreno zahvaljujemo 20 000 prstiju koji su dali svoj glas i na svoj ljubaznoj podršci koji su pružili domaći, regionalni i globalni Dj-i i producenti, festivali, mediji i institucije, koje su bacivši oko na projekt zaključile da ima pozitivnu pokretačku snagu i potencijal za rast. 
 
Hrvatska će 15. studenog dobiti 47 ambasadora koji će ponijeti titulu izvrsnosti u svojim zasebnim kategorijama, a do tada vas ostavljamo s nekoliko riječi lobiranja da se uključiš u glasovanje Gramophonedzie. Daj svoj glas i vidimo se uskoro na velikoj finalnoj fešti.


Hvala vam beskrajno što ste s nama i u ovoj etapi i očekujemo vaše plesne vještine i na podiju velikog rođendanskog ravea. Pleši, pleši, pleši (i glasaj)!


Program su podržali Ministarstvo kulture RH, Burn Hrvatska, Jamnica Sensation, Partypolis, MTV Hrvatska, Kulturpunkt.hr i UESmag.
Ambasador se bliži ciljnoj liniji uz još 4 dana glasanja!