Skip to main content
  • 14.05.2016.

KS Takeover uz mračniji tech-house i Malesha!

Sve što preuzmeš, s čime se stopiš, sljubiš i što voliš postane neminovno dio tebe.

 
Tako KS Takeover u hodočašću domaćim elektroničkim punktovima svaki prethodni sprema u sjećanja i kreće dalje bogatiji za jedno iskustvo, a najnoviji komad mozaika u koračanju prema 15. godina života, s domaćom scenom i za nju, grabimo 3. lipnja u rodnome gradu samog osnivača.
 
Splitska O'Hara tako postaje dom 12 veličanstvenih za noć plesa i oslobođenja, a s nama je i splitske gore list Ivan Maleš, tebi svakako poznatiji samo kao Malesh.

 
Malesha loviš u svemu onome s zvučnim i elektroničkim predznakom od 2008. a korijeni niču iz žive alternativne glazbe, dok su se danas bure inicijacije smirile i domom zove sporiji mračniji tech house groove.
 
Prvi zamasi u velikom bazenu produkcije uspješno su se popeli na vrhove top ista labela, a već prvo izdanje uhvatilo je kao osobni odabiri i osoblje Beatporta, dok je za drugo dobio i oduševljeni feedback britanske house legende Mr.G-ja, a remix je u ruke voljno odmah preuzeo i Marko Nastić
 
Kako nitko bolje ne zna da je znanje moć, Ivan je tako uložio vrijeme i trud ne bi li glazba dobila stabilniju bazu vještine spremanjem diplome audio inženjera ljubljanskog SAE instituta u džep, a pozadina klasično obrazovanog glazbenika permeira i u način na koji koherentno slaže setove. Žanrovske odrednice smatra ne više do suptilnim sugestijama i odabire, nasuprot strogih margina, eklektični pristup sakupljača glazbenih štorija.

 
2012. družio se s ekipom u burn Residency finalu sve dok u zagrebačka glazbena grotla nije pogurao i vlastite Seccession večeri. Proljeće ujedno, uz sada već naširoko poznate FTWK (For Those Who Know) partyje, nosi i novo izdanje koje će skliznuti s Laus Recordsa, a Malesh dane i noći provodi iza vrata studija isključujući vanjski svijet i posvećujući se novim glazbenim zdanjima koja ćemo moći uhvatiti u ušnu školjku ovoga ljeta.
 
Pa da ne čekaš baš tako dugo, klizni na Takeover na malo interludija u ljeto. Vidimo se u O'Hari i KS Takeover želi svima duge, sretne, rasplesane ljetne noći!

 
pvd desk
pvd mobi
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.
pvd mobi
Pogledajte nagrađivani dokumentarac o borbi Richieja Weeksa za prava nad svojom glazbenom diskografijom.